VIJESTI
14.02.2019 u 09:03

Pelješki most se gradi punom parom, a što je s pristupnim cestama?

U četvrtak, 14. veljače, u Hrvatskim cestama su nakon dvije odgode trebale biti otvorene ponude za izgradnju druge dionice ceste preko Pelješca na dijelu Šparagovići - Doli. No, sve je odgođeno do daljnjeg jer je samo dan prije otvaranja ponuda tvrtka Colas iz Varaždina Državnoj komisiji za kontrolu javne nabave (DKOM) podnijela žalbu na dokumentaciju, piše Juitarnji.


komentara  1

Obzirom na žalbu, zaustavljen je cjelokupni postupak javne nabave do daljnjeg. Odnosno do odluke DKOM-a. Dionica Šparagovići - Doli izuzetno je zahtjevna dionica te uključuje izgradnju obilaznice Stona. U Hrvatskim cestama procijenili su vrijednost radova na 449,1 milijun kuna, a predviđeno vrijeme trajanja radova je 30 mjeseci. S obzirom na ovu žalbu, radovi na ovoj dionici mogli bi u najboljem slučaju početi tek na jesen. Kako je rok za izgradnju 30 mjeseci ova dionica bi u najboljem slučaju mogla biti gotova negdje na proljeće 2022. godine, što je oko sedam mjeseci nakon što bi most Pelješac već trebao biti završen.

Drugi problem je i natječaj za izgradnju prve dionice ceste preko Pelješca od Jadranske magistrale do budućeg mosta Pelješac te na pelješkoj strani od Duboke do Šparagovića. Cijeli tekst pročitajte ovdje.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

zumbo_je_moj_idol 15.02.19 u 14:23
svi pajdi zauzeti su devastacijom Dubrovnika, molimo zovite kasnije

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija