VIJESTI
12.02.2019 u 14:02

PSI LAJU, KARAVANE PROLAZE: konzervatori zabranili radove Ragužu u Posatu i.... što sad?

Konzervatori su zabranili radove na istezalištu barki u Posati ispod Revelina, o čemu smo prije nekoliko dana pisali. Željko Raguž, predsjednik Uprave Luke Dubrovnik koja je koncesionar ovoga područja nije ni zatražio bio dozvolu, već je napravio što je imao, odnosno, izbetonirao je dio istezališta kao dio "uređenja" Posata. Kaže da je završio s radovima, te kako će sada uslijediti projekt kojega je dati konzervatorima na uvid. Ima li nešto ironije u takvom njegovom stavu? Ili je Željko Raguž i te kako svjestan istinitosti one narodne izreke: psi laju, karavane prolaze.

Nakon betonizacije Posata, što možemo očekivati na istezalištu barki?


komentara  3

Na upit ima li odobrenje konzervatora za betoniranje, Raguž je dubrovniknet-u rekao kako ga nije ni zatražio jer "ne radi ništa novo". Nije mu bilo sporno što je riječ o radovima u strogoj kontaktnoj zoni UNESCO-ve zaštićene baštine. A, onda je stiglo rješenje konzervatora kojim mu se zabranjuju radovi.

I, što sada?

Nitko nigdje ne spominje vraćanje u prvobitno stanje. Raguž sve komentira riječima kako je on završio ovo što je planirao. Što je trebao, izbetonirao je.

I, što sada? 

Kaže Željko Raguž da će za planirani projekt u Posatu tražiti odobrenje konzervatora. Jer da je mislio u Posatu, kako bi ga, valjda, uljepšao, napraviti još neke radove.

I, što sada?

Ništa. Apsolutno ništa.      


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

Alamaka 12.02.19 u 17:17
Je li dvoglavi ono bio direktor pješačkih prijelaza?

   

šufit 12.02.19 u 17:13
E moj SPICA SKANDELA , pa jeli ti stvarno misliš da se Mato nešto pita ??? Vidio si u drugom članku da je stvarni gazda Dubrovnika parkirao gdje je htio i nitko nije smio da ga " bije ".

   

Spica skandela 12.02.19 u 15:06
Pa dobro, koji idiot je ovog idiota postavio za direktora Luke? Zar stvarno u čitavom gradu nema nitko pametan i sposoban obavljati mjesto direktora Luke, nego baš ovaj dudum preko politike mora bit postavljen tamo gdje za najveću plaću može napravit najviše štete? To ti je kad je kupovina ruku u gradskom vijeću važnija od grada i njegovih stanovnika. Nema veće štete nego postavit ovakvu spodobu na neko direktorsko mjesto ili bilo koje mjesto gdje se o nečemu odlučuje. Mato Frankoviću, ako ti je kadrovska politika ovakva, onda si ista štetočina kao i Dube i Andro. Kako koji, tako gori. I sad, čekam da netko postavi pitanje osobne odgovornosti. I da se javno postavi pitanje, kako netko tko otvoreno i besramno devastira staru gradsku jezgru, može biti direktor gradskoj poduzeća.

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija