VIJESTI
20.01.2019 u 14:09

Vandali opet uništili Eko park Ombla. Kad će se više otkriti tko to radi?

Jutros u našem Eko parku u Mokošici ponovo vandalizam, 50. po redu od kada su postavljeni drveni  eksponati. Noćas su vandali slomili i bacili na cvijeće i aromatično raslinje jedinstveni drveni mobile, postavljen 2004. godine. Policiju ovaj put nismo zvali jer nema koristi, obzirom da već 15 godina vandali ruše i uništavaju, a oni nikada nisu otkrili tko to čini, piše Jadranka Šimunović, voditeljica Eko- Omblića te dodaje da je iz Parka prije par dana iščupano i ukradeno 15 sadnica stabala.


komentara  1

" Jako smo ogorčeni i stvarno nam je previše. Ovakvo  ponašanje šalje lošu poruku djeci i mladim  ekoaktivistima Eko-Omblićima s kojima već desetljećima s ljubavlju volontiramo ovdje u Mokošici. Osim toga Dubrovnik je Grad kulture i Grad prijatelj djece i ovako nešto svako malo što se događa u Eko parku Ombla u Mokošici, a i u ostalim dječjim igralištima i vrtovima okolo Eko parka Ombla, zaista ne daje sliku kulturnog Grada i prijatelja djece.

Molimo najhitnije zaustavite dalje vandalizme u Eko parku Ombla u Mokošici te na ostalim dječjim igralištima okolo Parka", poručuje Šimunović te nabraja što se sve uništiolo na javnim prostorima u Mokošici u nekoliko posljednjih mjeseci. Iščupan vlakić iz postolja,slomljene kućice za knjige, polomljena klackalice, slomljene betonske kante, iščupane cijevi za natapanje zelenih zasađenih cvijećem površina...

Ne zaboravite da je riječ o javnim površinama i da popravak plaćamo svi mi zaposleni građani iz prireza. Je li vrijeme da oni koji uništavaju napokon plate i popravak?


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

Radmio 21.01.19 u 15:21
Ima li tko da živi u blizini tog parka pa da ponudi Jadranki Šimunović i policiji svoj balkon za postavljanje nadzorne kamere? Znaju li ljudi iz udruge koga od okolnih stanara? Je li ima ova priča neku pozadinu koju javnost ne zna i ne razumije ili su svi koji žive u tom području degenerici? Udruga sigurno ima neke sumnje o kome se radi. Ako policija nije makla prstom onda treba napravit press konferenciju i iznijet cijelu priču o policijskoj nezainteresiranosti. Na pressicu trebaju doći svi roditelji djece koju je Jadranka Šimunović odgajala i odgaja već valjda preko dvadeset godina. Pa i ako nekome to ništa ne znači, ipak moraš bit degenerik da prešutiš ako nešto znaš.

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija