VIJESTI
18.01.2019 u 17:01

VIDEO/ UDRUGA DVA SKALINA: Hvala svim koji nam godina pomažu da ostvarimo san

"Praznici su za nama pa je vrijeme da napravimo jedan rezime. 2018 godina bila je jako uspješna za našu Udrugu pa krenimo redom" stoji u Facebook obajavi Udruge Dva skalina u kojoj su pobrojili mnogobrojne aktivnosti i uspjehe koje je Udruga na radost i dobrobit svojih korisnika uspjela ostvariti u protekloj godini. Uz zahvalu objavili su i video jedne od svojih korsnika koje je uspješno svladala komunikaciju pute uređaja "Tobby communicator."

 


komentara  0

"Početkom godine krenulo se s intenzivnim radom na potpomognutoj komunikaciji pomoću "Tobby communicator". Tri korisnika uspješno su savladala početne vježbe vidne percepcije i rad na samom uređaju.

Za našu Udrugu organizirano je nekoliko uspješnih akcija:

Malonogometni turnir u Mokošici

"Dokažimo da zajedno možemo sve" mimohod djece i osoba s invaliditetom

Torta Party

Ekonomska i trgovačka škola - priredba i humanitarna aukcija

Posjetama su nas uveselili: Festanjuli, Župske mažuretkinje, O.Š. Mokošica ,Medicinska škola, Društvo " Naša djeca" ,O.Š. Marin Getaldić - Centar,
Snimljena je emisija "Barijere" o našoj Udruzi

Zahvaljujući 324 uplate fizičkih i pravnih osoba kroz donacije, dobrovoljne priloge i darove u iznosu od 225 937.77kn uspješno smo odradili naše projekte i programe.

Program Dnevnog boravka sufinanciran je i od Grada Dubrovnika u iznosu od 161 200 kn, DNŽ 83 000 kn i općine Župa Dubrovačka 3 000 kn preko javnih natječaja.

Šećer na kraju godine obilježilo je otvaranje "Naše nove kuće" centra za djecu s teškoćama u razvoju DNŽ.

Koristimo ovu priliku da se još jednom zahvalimo Dubrovačko neretvanskoj županiji, Županu Nikoli Dobroslavić, bivšoj dožupanici Mariji Vučković, Domu Zdravlja Du brovnik i ravnatelju Branku Bazdan, Zakladi " Blaga djela", OB Dubrovnik i ravnatelju Mariju Bekić, Arhitektonskom studiu Vetma, obitelji Franović koji su omogućili izgradnju i opremanje centra.

Zahvaljujemo se i svim ljudima dobra srca koji već punih 16 godina pomažu da naš san postane stvarnost i da pravimo jedan skalin više" stoji u objavi Udruge Dva skalina" stoji u njihovoj objavi.

 


dubrovniknet team/IZVOR: Facebook Udruga Dva skalina

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija