VIJESTI
18.01.2019 u 16:03

VIDEO: DORH O TIJEKU ISTRAGE TRAGEDIJE U HE PLAT: Provodimo izvide, ali o njima ne možemo govoriti

Ispred zgrade suda u Dubrovniku, izjave za medije o tijeku utvrđivanja činjenica tragedije u HE Dubrovnik u Platu u  kojoj su smrtno stradala trojica radnika, dali su vršitelj dužnosti općinskog državnog odvjetnika Dominko Hladilo, načelnik PU dubrovačko-neretvnaske i županijski vatrogasni zapovjednik Stjepan Simović. 


komentara  0

 - Izvršili smo očevid na mjestu nereće u HE Dubrovnik, a naložena je i obdukcija tijela trojice stradalih radnika. U tijeku je provođenje izvida u koordinaciji s službenicima PU dubrovačko - neretvanske. O samim izvidima nije moguće govoriti, jer su izvidi tajni. Nakon što se provedu cjelokupna dokumentacija bit će dostavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Dubrovniku ne meritornu odluku - kazao je vršitelj dužnosti općinskog državnog odvjetnika u Dubrovniku, Dominko Hladilo. 

Načelnik Pavličević kazao je se u kombinaciji s Općinskim državnim odvjetništvom provode opseženo kriminalističko istraživanje. Istaknuo je da održavaju kooridinativne sastanke. 

- Kriminalističko vještačenje smog uzroka požara proveli su sutručnjaci iz Centra Ivan Vučetić, a rezultate vještaćenja će biti dostavljeno DORH-u. Teško je reći kad ćemo dobiti prve konkretne rezultate, postupanja u ovakvim sluačejevima mogu biti dugotrajna. Izvide radimo po nalogu DORH-a, a kriminalističko istraživanje je mnogo opsežnij. Jedino što u ovom trenutku mogu reći je razgovaramo sa svima koji nam mogu dati informacije o događajim - zaključio je Pavličević.

 - Svi koji su sudjelovali u akciji gašenja požara i samom spašavanju su na usluzi službenicima PU dubrovačko-neretvanske - dodao je Simović.

 


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija