VIJESTI
11.01.2019 u 08:42

POTRAGA je trajala cijelu noć, pretražuje se župski i cavtatski zaljev

Koordinirana, opsežna pretraga terena s ciljem pronalaska  trećeg djelatnika Hidroelektrane Dubrovnik trajala je cijelu noć, a intenzivirala se tijekom ranih jutarnjih sati. Teren se pretražuje s mora i kopna, a usmjeren je na širi akvatorij župskog i cavtatskog zaljeva, te priobalni pojas. U pretrazi sudjeluju brojni vatrogasci, policijski službenici, ronioci Specijalne policije iz Splita, Interventna jedinica policije i mještani.  Priobalni pojas pretražuje se s dva policijska plovila, javljaju iz PU Dubrovačko - neretvanske.


komentara  0

Podsjetimo, jučer oko 9 i 30 u HE Dubrovnik u platu planuo je požar. Od devet zaposlenika šestorica su uspjela izaći iz podzemnih tunela dugačkih oko 500-tinjak metara. Trojici je medicinska pomoć pružena na licu mjesta, trojica su prevezena u OB Dubrovnik gdje su im ustanovljene lakše tjelesne ozljede respiratornog sustava, dok su tri zaposlenika ostala zarobljena u tunelima. Jake vatrogasne snage JVP Dubrovački vatrogasci, DVD Župa dubrovačka te Državne intervencijske postrojbe ušli su u tunele te oko 13 i 30 ugasili požar, no djelatnike nisu pronašli. Oko 14 sati ronioci su u odvodnom tunelu pronašli jedno beživotno tijelo, a potom je oko 21 i 30 na obali u cavtatskom akvatoriju pronađeno tijelo drugog unesrećenog.

Potraga za trećim unesrećenim trajala je cijelu noć, a danas se nastavlja. Danas bi također trebao početi i očevid kojeg će voditi vještaci Centra Ivan Vučetić iz Zagreba.
 


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija