VIJESTI
10.01.2019 u 23:09

DRUGA ŽRTVA TRAGEDIJE U PLATU: Na obali mora u Cavtatu pronađeno beživotno tijelo

Večeras, oko 21:50 sati, na obali mora u Cavtatu, na predjelu Ključice pronađeno je beživotno tijelo jednog od dvojice nestalih djelatnika Hidroelektrane Dubrovnik. Tragedija u Platu poprima sve veće razmjere. Za trećim djelatnikom koji je spas od vatre pokušao potražiti u odvodnom kanalu, nastavlja se potraga.


komentara  0

Tragedija u Platu, dogodila se jutros oko 9: 30 sati kad je iz još neutvrđenih razloga došlo do požara u blizini strojarnice koja se nalazi u brdu, a dim se vrlo brzo proširio podzemnim tunelima, koji su dugački oko 500-tinjak metara.

U tom trenutku se unutar pogona nalazilo devet radnika. Šestoro radnika je uspjelo samostalno pobjeći iz tunela. Medinska pomoć pružena im je na licu mjesta, no trojica su ipak vozilo Hitne medicinske pomoći prevezena u Opću bolnicu Dubrovnik.

Za trojicom radnika koji su ostali zarobljeni u tunelu tragalo se cijeli dan. Ono čega su se svi pribojavali, potvrdio je načelnik PU dubrovačko-neretvanske Ivan Pavličević. Oko 14:00 sati u odvodnom kanalu pronađeno je beživotno tijelo jedne osobe.

Intenzivna potraga za preostalom dvojicom radnika nastavljena tijekom dana. Nažalost, večeras je na obali mora u Cavtatu pronađeno i drugo beživotno tijelo.

Večeras je u Dubrovnik iz Splita stigla i specijalna jedinica ronioca.

Za trećim radnikom Hidroelektrane, potraga se nastavlja.
 


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija