VIJESTI
10.01.2019 u 18:13

Specijalna ronilačka postrojba iz Splita i vještaci iz Zagreba stižu u Plat

Potraga za dvojicom nestalih radnika hidroelektrane Plat nastavlja se, a pridružiti će joj se specijalna ronilačka jedinica policije iz Splita. Očevid, kojim bi se trebao utvrditi uzrok požara vodit će stručnjaci iz Centra za kriminalističko vještačenje Ivan Vučetić. Obzirom na dim koji još uvijek kola podzemnim tunelima, na dežurstvu će cijelu noć biti vatrogasci. 


komentara  0

Iz HEP-a su poslali priopćenje za medije, koje prenosimo u cijelosti.

"Sa žaljenjem javljamo da je danas, 10. siječnja, u požaru koji je zahvatio unutrašnjost Hidroelektrane Dubrovnik, smrtno stradao radnik HEP-Proizvodnje. Ujedno, duboko zabrinuti iščekujemo ishod potrage za ostalom dvojicom radnika nestalih u požaru.
Osoblje HE Dubrovnik na terenu pruža svu potrebnu pomoć spasiocima i nadležnim službama. Više informacija o uzrocima i okolnostima nesretnog događaja, koji nas je sve duboko potresao, imat ćemo po završetku svih istražnih radnji. Uprava i radnici Hrvatske elektroprivrede d.d. i HEP-Proizvodnje iskreno suosjećaju s obitelji preminulog kolege te s obiteljima ostalih radnika zahvaćenih ovom nesrećom", stoji u priopćenju.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija