VIJESTI
21.12.2018 u 14:05

Gradonačelnik Franković na domjenku Grada: ovu ćemo godinu pamtiti po dobrim projektima

Na domjenku Grada Dubrovnika organiziranom u prekrasno okićenom prostoru Umjetničke galerije uzvanike su dočekali gradonačelnik Mato Franković, zamjenice Jelka Tepšić i Orlanda Tokić, te predsjednik Gradskog vijeća Marko Potrebica. Brojnim poslovnim partnerima i suradnicima Grada potom se prigodnim riječima obratio gradonačelnik Franković ukratko iznijevši rezultate godine koja je na isteku, istaknuvši dva projekta koja su je najviše obilježila. 


komentara  1

- Ove smo godine započeli s upravljanjem turizma u destinaciji što je prepoznato i u svijetu, pa nas pozivaju da iznosimo svoja iskustva i rješenja, a druga je nedavna izložba o Domovinskom ratu i obnovi spomeničke baštine u gradu Dubrovniku održana u zgradi UN-a u New Yorku - rekao je gradonačelnik te se pohvalio s brojnim započetim projektima, osobito onima koji vode računa o kvalitetnijem životu i stanogradnji za mlade ljude. Također je istaknuo kako je planirani proračun za 2019. najveći dosad, te kako to znači i najveći iznos po glavi stanovnika na području koje obuhvaća Grad Dubrovnik.

Poželio svima svako dobro za Božićne blagdane i u Novoj 2019., a potom je pozvao dubrovačkog biskupa Matu Uzinića da blagoslovi nazočne.


dubrovniknet team/FOTO: Vedran Jerinić

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

del.boy 21.12.18 u 14:34
#samonekajedjabe #skupdjabalebarosa #uhljeb

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija