VIJESTI
11.10.2018 u 13:54

OBJAVLJEN JAVNI POZIV: Ove godine više kućica na Stradunu

Sanitat je i ove godine objavio Javni poziv za davanje u zakup drvenih kućica na unaprijed određenim lokacijama i to na Stradunu, Pilama (Brsalje), Gundulićevoj poljani, Uvali Lapad i Novoj Mokošici (pored caffe bara Kiss) u okviru održavanja manifestacije „Dubrovački zimski festival". Prošle godine bilo je 8 kućica na Stradunu, a ove godine ih je 12, povećao se i broj kućica na Gundulićevoj poljani, prošle godine ih je bilo 5, a ove godine 7. 


komentara  0

Daju se u najam drvene kućice i to 12 kućica na Stradunu, 5 na Pilama (Brsalje), 7 kućica na Gundulićevoj poljani, 1 kućica u Uvali Lapad, 1 kućica u Novoj Mokošici (pored caffe bara Kiss) sa pripadajućom opremom, kao prigodnih prodajnih mjesta za obavljanje ugostiteljske djelatnosti. Pod pripadajućom opremom smatraju se 2 stola i po 4 stolice po svakom stolu uz kućicu.

Još se daju u zakup 3 kućice na Pilama (Brsalje) kao prigodnih prodajnih mjesta za obavljanje djelatnosti trgovine, na kojima je moguć širi oblik prigodne trgovačke ponude tradicijskih proizvoda, hrane, pića, suvenira i drugih proizvoda.

Cijena ugostiteljaske kućice na Stradunu je - 25 tisuća kuna + PDV, za kućice na Pilama - 10 tisuća kuna + PDV,  za kućice na Gundulićevoj poljani - 10 tisuća kuna + PDV, za jednu kućicu u Uvali Lapad cijena je 5 tisuća kuna + PDV, dok je cijena za jednu kućicu u Novoj Mokošici 2 tisuće kuna + PDV. 

Cijena za 3 kućice na Pilama (Brsalje) kao prigodnih prodajnih mjesta za obavljanje djelatnosti trgovine je 5 tisuća kuna + PDV.

Kućice se daje u zakup za vrijeme od 1. prosinca 2018. godine do 6. siječnja 2019. godine, a razmatrat će se samo ponude pristigle zaključno do 6. studenoga 2018. godine do 10 sati.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija