VIJESTI
10.10.2018 u 19:24

Hoće li Nikolina Soko postati nova ravnateljica OŠ Lapad?

Osnovna škola Lapad raspisala je javni natječaj za imenovanje ravnatelja škole na mandat od pet godina. Kako neslužbeno saznajemo za sada su na natječaj pristigle dvije prijave. Ona aktualne ravnateljice Mirjane Kaznačić te ona Nikoline Soko, donedavno gradske vijećnice s liste HDZ-a. Iako rok za primanje prijava poštom još nije istekao, vrlo je vjerojatno da ih više neće ni biti. Ravnatelja/cu imenuje Školski odbor, koji ima sedam članova od kojih jednog bira radničko vijeće, dva člana učiteljsko vijeće, jednog vijeće roditelja, a tri osnivač u ovom slučaju Grad Dubrovnik. Ostane li situacija s prijavama ovakva, sasvim je izvjesno da će lapadska škola dobiti novu ravnateljicu.


komentara  3

Nikolina Soko, vrlo vjerojatno nova lapadska ravnateljica, članica je Gradskog odbora HDZ-a, a u Gradskom je vijeću mijenjala Ivana Maslaća, brata supruge premijera Andreja Plenkovića. On naime kao zaposlenik gradske uprave nije mogao u isto vrijeme biti i vijećnik. No nakon što je prešao na novo radno mjesto u Zračnu luku Dubrovnik, Soko je Maslaću vratila njegov viječnićki mandat.

Njezina sestra Roberta Soko također članica HDZ-a u ožujku je imenovana novom ravnateljicom OŠ Antuna Masle u Orašcu.

Nikolina Soko rođena je 1975. u Dubrovniku, gdje je završila osnovnu i srednju školu. Pedagošku gimnaziju završila je 1994. Cijeli život živi u Širokoj ulici, a zaposlena je kao nastavnica engleskog jezika u OŠ Ivana Gundulića.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

Dubrovnik-Ljilja 15.10.18 u 04:01
Ne moras , cak , ni biti u crkvenom zboru. Bitno je da si u HDZ-u. Zasto je neko clanstvo garancija za upraviteljski posao? Ili biti nastavnik na nekoj skoli, i dokazati se i onda avancat na toj istoj skoli. Skoal Ivan Gundulic prednjaci sa svojim talentima ispred ostalih dubrovackih skola.

   

Lapademoj 11.10.18 u 16:20
Svaki put kada HDZ izabere nekog svog partijskog ravnatelja, stotinjak mladih u sebi prelomi i odluèi da ipak treba odseliti van Hrvatske.

   

spidersfrommars 10.10.18 u 21:02
Teorija i praksa SKH, zato najviše volim one koji kažu da su protiv 'komunista' pa glasaju za hdz hahahahahaha

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija