VIJESTI
01.10.2018 u 10:54

Nova regulacija prometa na Orsanu; iz Ulice Ivana pl. Zajca na Lapadsku obalu pa prema Pošti Lapad

U srijedu, 3. listopada u 8:00 sati uvest će se privremena regulacija prometa u Ulici Ivana pl. Zajca (Orsan) na način da će se na dionici od igrališta Pomorske škole pa do spoja s Lapadskom obalom, uz postavljanje odgovarajuće prometne signalizacije, promijeniti smjer vožnje u odnosu na postojeći.


komentara  1

Na navedenom dijelu ulice promet vozila odvijat će se od igrališta kod Pomorske škole pa prema Lapadskoj obali, a sve u svrhu rasterećenja prometa na dijelu Ulice Iva Dulčića. Svim stanovnicima naselja Solitudo koji prometuju svojim vozilima prema ostalim dijelovima Grada omogućit će se prometovanje preko Ulice Ivana pl. Zajca na Ulicu Miljenka Bratoša pa nadalje na kružni tok „Pošta Lapad“.

Uspostava ovakve privremene prometne signalizacije, očekivano, imat će pozitivnog učinka na protočnost prometa  predjela Solitudo, odnosno smanjit će prometno opterećenje dijela Ulice Iva Dulčića.

Privremena prometna regulacija bit će na snazi 30 dana, a o eventualnom produljenju građani će biti pravovremeno obaviješteni.
 


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

del.boy 01.10.18 u 21:35
to je trebalo jos ljetos napraviti a ne na kraju sezone... btw i lapadsku obalu okrenuti smjer kretanja i nece biti svakodnevnih kolapsa na posti lapad gdje je vrli inzenjer andro postavio kruzni tok, semafor i zebru sve u jednom (3 u 1)

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija