VIJESTI
06.08.2018 u 18:34

JESTE LI GA VIDJELI: Nestao Belgijanac u Dubrovniku, obitelj moli za pomoć

Jedna naša sugrađanka javila nam se s informacijom kako je nestao Belgijanac po imenu Gert-Jan Dobbelaere. Kada se njegova obitelj zadnji put s njim čula bilo je to 27. srpnja i tada je bio u Dubrovniku, a nazad za Belgiju trebao je ići 31. srpnja, ali nikada nije stigao. Naš Operativno komunikacijski centar kazao je kako nestanak nije prijavljen, međutim, brat nestalog potvrdio nam je kako su nestanak prijavili belgijskoj policiji koja je kontaktirala one zemlje koje pripadaju Schengenskom prostoru, a u kojemu Hrvatska još uvijek nije.Ukoliko ste vidjeli ili bilo što znate o ovome mladome Belgijancu javite se i pomozite obitelji.


komentara  0

Njegov brat napisao je objavu na svome fb profilu, koju prenosimo:

NESTAO BRAT

Dragi prijatelji i poznanici Gert-Jan Dobbelaere,

Je li netko nedavno od vas vidio ili čuo za moga brata? Je li vam rekao nešto o njegovim planovima putovanja za nadolazeće dane?

Posljednji put kad smo se čuli bilo je to 27. srpnja i bio je u tom trenutku u Dubrovniku. Planirao je vratiti se 31. srpnja, ali nikada nije.

Vozio je Volkswagenov polo s belgijskom registracijskom oznakom ACF-766.

Ako imate bilo kakve informacije, pošaljite u inbox ili pošaljite e-mail na steven.dobbelaere@hotmail.com. Ako ne, dijeljenje ove objave je također dobar način da nam pomognete, napisao je ovo Steven Dobbelaere na facebook-u.


E. Jelić/FOTO: fcb

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija