VIJESTI
13.06.2018 u 21:29

DUSTRA se sad bavi i nogometom, prognoziraj rezultate utakmica i osvoji 5 tisuća kuna

Nogometna groznica samo što nije zahvatila Hrvatsku. Otvaranje Svjetskog nogometnog prvenstva zakazano je za sutra, a naša nogometna reprezentacija svoju prvu utakmicu igra u subotu. Nogometnom ludila se pridružila i DUSTRA, koja je na svojoj Facebook stranici objavila nagradu igru vezanu upravo uz glavnu sporednu stvar na svijetu.


komentara  1

Sve što je trebate napraviti kako bi osvojili novčani iznos od pet tisuća kuna je "lajkati" službenu Facebook stranicu ove političke stranke te u komentarima prognozirati rezultate sve tri utakmice koje Hrvatska igra u svojoj skupini. Samo osoba koja točno prognozira sva tri rezultata osvaja ovaj novčani iznos. Rezultate uktamica možete prognozirati do 16. lipnja u 19 sati.

Sudeći po broju ostavljenih lajkova, a njih je u ovo trenutku 1217, ova nagradna igra je izazvala ogromnu pozornost među Dubrovčani, a vjerujem i postigla željeni rezultat među članovima DUSTRE. Naime, kako je za samo sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno "lajkati" službenu stranicu stranke, DUSTRA će postati još vidljivija. Mnogi koji dosad nisu pratili rad ove političke stranke sad će izravno na news feedu svog Facebook profila imati uvid u sve aktivnosti DUSTRE.

Postavlja se pitanje je li ovo samo bezazlena nogometna zabava ili samo još jedan populistički PR trik?


L.Pavlović/izvor: Facebook

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

manjgura 14.06.18 u 10:41
s karticom potiču obilaske kafića i konzumaciju inih pića, valjda misle da je obilaženje kafana sport, a ako je suditi po poticanju ovakve nagradne igre očito smatraju i da su lajkanje i klađenje isto sportovi...očekujem ubuduće da organiziraju neko svjetsko prvenstvo u istima...

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija