VIJESTI
13.06.2018 u 17:51

Građani, predložite mjesta za nadziranje brzine

Prometna policija će na prometnicama Policijske uprave dubrovačko-neretvanske i u lipnju provoditi 24-satnu akciju pojačanog nadzora brzine kretanja vozila. Akcija će se provoditi 27./28. lipnja kontinuirano na velikom broju lokacija, u naseljenim mjestima i izvan njih pri čemu će se koristiti svi raspoloživi uređaji za nadzor brzine kretanja i maksimalno raspoloživi broj policijskih službenika.


komentara  1

Radi ostvarenja ciljeva akcije te senzibiliziranja javnosti o ovoj problematici ponavljaju poziv građanima da od danas, 13. lipnja do 21. lipnja 2018. godine predlože lokacije na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske na kojima smatraju da je potrebno nadzirati brzinu kretanja vozila.

Svoje prijedloge, kao i do sada, možete dostaviti na e-mail adresu dubrovacko-neretvanska@policija.hr. Svi pristigli prijedlozi će se analizirati, a potom od pristiglih prijedloga odabrati lokacije pogodne za nadzor brzine.

Još jednom naglašavaju da je nepropisna i neprilagođena brzina jedan od glavnih uzroka stradavanja u prometnim nesrećama, a poglavito onim s najtežim posljedicama. Ovom akcijom želi se podići razina svijesti kod vozača u odnosu na brzinu, ali i poštovanja ostalih prometnih propisa kako sudionici u prometu ne bi ugrozili svoju sigurnost i sigurnost ostalih sudionika u prometu. 


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

cukun 14.06.18 u 11:03
predlažem Grobnik, pa neka se policajci-gaseri natežu s ostalim gaserima. prestanite puniti Plenkijev proračun novcima normalnih ljudi, ovolike kontrole na jugu nemaju veze sa sigurnošću u prometu, preventivom i ostalim floskulama kojima nas šopate.

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija