VIJESTI
13.06.2018 u 14:59

KONAVOSKI TRILER: Misterija BMW-a na dnu mora nije još riješena

BMW koji je prije 15-ak dana pod nerazjašnjenim okolnostima potonuo na 8 metara dubine kraj konavoske plaže Pasjača i dalje je na morskom dnu, a kriminalistička istraga o tome što se dogodilo još traje. "U sklopu do sada provedenog kriminalističkog istraživanja provedeno je više obavijesnih razgovora s više osoba, čija odgovornost za sada nije utvrđena, međutim kriminalističko istraživanje traje i dalje", kažu iz policije. A tko će i kad ukloniti vozilo iz mora?


komentara  0

"Osobno vozilo marke BMW našlo se u moru u blizini plaže Pasjača u Konavlima na za sada neutvrđen način u vremenu od 1. do 3. lipnja. Prema informacijama kojima trenutno raspolažemo moglo bi se raditi o namjeri.

Kaznena prijava će se podnijeti u konzultaciji s nadležnim državnim odvjetništvom, ukoliko se utvrdi da se radi o kaznenom djelu koje se progoni po službenoj dužnosti.

Vozilo se još uvijek nalazi u moru, a rješenje o vađenju vozila iz mora donosi Lučka kapetanija. Temeljem donesenog rješenja, vlasnik dužan izvaditi vozilo iz mora, a ukoliko to ne uradi, vađenje će organizirati Lučka kapetanija na trošak vlasnika", na naš upit odgovorili su iz PU Dubrovačko-neretvanske.

VIDEO/ KONAVOSKI TRILER S PASJAČE: neobične okolnosti i BMW na dnu mora


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija