VIJESTI
17.05.2018 u 16:46

Bez gužvi iako je pet kruzera u gradu

Pažljivijom distribucijom vremena upućivanja autobusa za shuttle prijevoz gostiju s brodova na kružnim putovanjima s lučkog područja prema Pilama te uskom suradnjom nadležnih službi kontaktna zona povijesne jezgre i tijekom današnjeg dana bila je oslobođena većih zastoja u prometu - obavijestili su medije iz gradske uprave.


komentara  1

Naime, u četvrtak, 17. svibnja u Dubrovnik je pristalo čak pet brodova na kružnim putovanjima, od toga prvi put u sezoni dva društva MSC (Lirica i Sinfonia).

Rasporedom i radom na terenu djelatnika prometnog i komunalnog redarstva te Sanitata uz koordinaciju drugih službi poput Turističke zajednice grada Dubrovnika i Lučke uprave postignuto je uredno odvijanje prometa i u vremenima vršnog opterećenja. 

Grad Dubrovnik nastavlja s implementacijom mjera i aktivnosti u okviru projekta „Poštujmo Grad“ („Respect the City“) u cilju smanjenja gužvi i ublažavanja pritisaka koje veliki broj posjetitelja u kratkom vremenu ima na područje povijesne jezgre i kontaktne zone.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

del.boy 17.05.18 u 19:41
dovoljno je samo zabraniti zaustavljanje osobnim automobilima i kombi vozilima na pilama poradi ukrcaja ili iskrcaja gostiju (na pločama neka iskrcavaju) i onda nema zastoja za velike autobuse... problem je kada veliki autobus nema mogucnost zaustavljanja na pilama i onda nastane zastoj! isto tako jos malo poraditi na "vaspitanju" taxi vozaca

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija