LIFESTYLE
17.05.2018 u 08:55

VANDALIZAM U MOKOŠICI: Tko će stati na kraj divljacima koji uništavaju dječja igrališta?

Vandalizmu u Mokošici nad dječjim igralištima, Eko-parkom i Calisthenics parkom nema kraja, poručuju mokoške eko udruge. "Slomljene kamere, ljuljačke,  dječje  klackalice, rasklimana nova kamena fontana, isčupan dječji vlakić iz ležišta, slomljena klupa u Calisthenics parku, nadzorne kamere okrenute prema podu i oblijepljene naljepnicama na malonogometnom igralištu... Lomi se i ruši na sve strane. Tko će tome stati na kraj", pitaju se građani i udruge, koje redovito o vandalizmu izvještavaju i policiju i komunalne službe. Na žalost sva će se ova šteta nadoknaditi iz gradskog proračuna, odnosno od zajedničkog novca građana, ukoliko se ne otkriju pojedinci koji ovo rade.


komentara  0

"Posljednjih dana svjedoci smo najnovijeg vandalizma u Mokošici nad dječjim igralištima i Eko parkom i Calisthenics. Lomi se ruši što je opasno za živote djece koja se tu igraju. Prošli tjedan su nas uz Festival cvijeća kojeg smo organizirali  posjetila djeca Dječjih vrtića  Pčelica i Aster-Mali princ iz Mokošice i bilo nam je jako neugodno kada smo im morali reći da je puno eksponata opasno za igru. O ovom najnovijem vandalizmu telefonom  smo obavjestili Policijsku upravu Dubrovnik", poručuje u ime eko udruga Jadranka Šimunović.

Ona podsjeća kako su prošle zime slomljene i dvije kućice za knjige, a knjige zapaljene. Lomile su se ljuljačke, pa čak i vrata i drveni stolovi...

Krajnje je vrijeme da nadležni nešto naprave te da se zaustave oni koji uništavaju javnu imovinu. policija i komunalne službe grada teško će pronaći počinitelje bez pomoći građana.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija