VIJESTI
12.04.2018 u 14:50

Ivan Maslać umjesto Nikoline Soko ulazi u Gradsko vijeće

Nakon što je prestao biti zaposlenik Grada Dubrovnika, Ivan Maslać, ući će kao vijećnik u Gradsko vijeće umjesto stranačke kolegice (HDZ) Nikoline Soko. Ovu informaciju potvrdio nam je predsjednik gradskog vijeća Marko Potrebica. "Sukladno Zakonu Ivan Maslać, koji je osvojio izvorni mandat na listi HDZ-a, nakon što su se promijenile okolnosti, zbog kojih nije mogao biti gradski vijećnik, logično ulazi u Vijeće. Ovom prilikom zahvalio bih vijećnici Nikolini Soko na predanom radu", zaključio je Potrebica.


komentara  5

Ivanu Maslaću, šogoru predsjednika Vlade, Andreja Plenkovića, u zadnje vrijeme baš dobro ide. Nakon što je prešao na novo radno mjesto komercijalnog direktora Zračne luke Dubrovnik, uslijedilo je i članstvo u Gradskom vijeću.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

manjgura 16.04.18 u 13:56
valjda ne gledate ili ne pratite situaciju na političkoj sceni na kojoj već 5 godina imamo vijećnika iz Grada, Nikolića, SJG...do dolaska dotične bio je godinama JEDINI, a jedini je koji se za Grad zauzima i van gradske vijećnice, onda kad su kamere izgašene, kad nema predstave za skupljanje političkih bodova, a još manje poziva iz središnjice...mladi je hadezeovac bio na listi ispred sinjorine , ustoličenjem na radno mjesto u zračnoj luci stekli su se svi uvjeti da legitimno preuzme viječničko mjesto, s obzirom na link koji spominjete , sad ćemo još bolje znat iz Zagreba, iz prve ruke, što je najbolje za Grad...lametirate za "gubitkom" koji to i nije baš...

   

m_arko 15.04.18 u 23:32
Velika Steta, Nikolina je rijetka vijecnica koja se dusom borila za grad, a vrlo rijetka koja i zivi u samom centru Gradske jezgre pa mnoge stvati zna i izgovara iz prve ruke! STETA STETA i bas me cudi da su ovo napravili!!

   

Dubrovnik-Ljilja 15.04.18 u 22:19
Tako mlad , a tako preokupiran.

   

macy 13.04.18 u 23:50
Koje funkcije, Lilly? Opet kokodačeš?

   

Dubrovnik-Ljilja 13.04.18 u 13:18
Ne znam kako ce naci vremena za sve te funkcije?

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija