LIFESTYLE
10.04.2018 u 19:29

Balom, pjesmom i srcem Župljani za Jakova

U subotu, 14. travnja s početkom u 20:00 sati u velikoj športskoj dvorani OŠ Župa dubrovačka održat će se humanitarna folklorna priredba za pomoć Župljaninu Jakovu Buliću. Bit će to ujedno i premijerni nastup novoosnovane veteranske sekcije KUD-a Marko Marojica, a osim njih nastupit će svi članovi društva, od najmanjih do tamburaške sekcije.


komentara  0

- Kao gosti iznenađenja pristižu nam folkloraši Etno kluba Zagreb koji će uljepšati ovu večer sa kontinentalnim pjesmama i plesovima. Dan poslije, u nedjelju 15. travnja zajedničkim nastupom druženje će završiti u gradu Dubrovniku ispred crkve sv. Vlaha s početkom u 11:00 sati.

Voditelj Etno kluba Zagreb je Nenad Breka, umirovljeni plesač Nacionalnog folklornog ansambla Lado, koreograf i dugogodišnji prijatelj i suradnik KUD-a Marko Marojica, čiji je voditelj Mateo Čanić. Iz prijateljstva se i rodila ideja za zajednički nastup, a gdje ljepše nego u Župi i za ovako plemeniti povod.

Umjesto ulaznica moći će se donirati dobrovoljni prilog. Sav iznos bit će predan obitelji našeg Jakova za pomoć pri lječenju.

- Jakov je prije 3 godine doživio moždani udar. Bio je aktivni član Moto kluba Nomadi iz Župe dubrovačke, bivši hrvatski branitelj, te redoviti dobrovoljni donator krvi pri Crvenom križu.

Čovjeku, koji je uvijek pomagao drugima sada treba naša pomoć. Odazovite se na koncert, uživajte u balu, pjesmi i zvucima iz svih krajeva Lijepe naše, te dobrovoljnim prilogom podržite našu folklornu priredbu - pozivaju iz KUD-a Marko Marojica Župa dubrovačka.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija