VIJESTI
14.03.2018 u 13:37

Dubrovačka policija je pronašla kombi i vozača koji je zvao dijete u vozilo...

Proteklog tjedna dubrovačku javnost uznemirila je objava na društvenoj mreži jedne mame o navodnom pokušaju otmice njenog sina na kružnom toku u Župi dubrovačkoj. Dubrovačka policija je bila učinkovita, pronašla je kombi i vozača....


komentara  1

Policijska uprava Dubrovačko-neretvanska uputila je danas priopćenje medijima o svojim postupanjima vezanim za ovaj događaj. Nije se radilo o otmici već o komunikaciji s djetetom u cilju da ono što prije dođe kući, stoji u policijskom priopćenju.

"Navedenim provjerama utvrđeno je da je bijelo kombi vozilo dubrovačkih registracijskih oznaka vlasništvo 42-godišnjaka i da u konkretnom slučaju nije postojala njegova namjera činjenja protupravnih radnji već se radilo o komunikaciji čiji je isključivi cilj bio pomoć djetetu da se brže doveze do mjesta stanovanja.

Koristimo priliku da naglasimo kako se na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, ali i cijele Republike Hrvatske, ne bilježe događaji otmice ili pokušaja otmice djece. U cilju sprječavanja širenja panike i nepotrebne uznemirenosti javnosti ovim putem apeliramo na roditelje da se u slučaju bilo kakvih sumnji u kažnjiva ponašanja na štetu njihove djece s punim povjerenjem obrate policiji koja će žurno poduzeti nadležne mjere i radnje kako bi se pomoglo njihovom djetetu, a u slučaju potrebe zatražiti i pomoć medij", kazala je u priopćenju glasnogovornica PU Dubrovačko-Neretvanske, Andrijana Biskup.


dubrovniknet team/FOTO:Ilustracija

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

siroliver 14.03.18 u 20:02
Bravo policija. svi se javljaju komentirati kad treba nesto pljunuti, a kad treba pohvaliti nigdje nikoga.

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija