VIJESTI
14.03.2018 u 12:29

Maro Perak pretukao poduzetnika u Zagrebu

Maro Perak, 35-godišnji ultimate fight borac iz Dubrovnika, kazneno je prijavljen zbog prijetnji i nasilničkog ponašanja jer je prije nekoliko dana u Zagrebu fizički nasrnuo na poduzetnika A. K. Zbilo se to 27. veljače oko 8.30 sati u naselju Savski gaj gdje A. K. ima sobe za iznajmljivanje i gdje je Perak sa suprugom bio gost. Prijavu je podnijela PU zagrebačka nakon što je dubrovačka policija ispitala sportaša, piše Večernji.


komentara  0

Na snimci nadzorne kamere, koju su novinari Večernjeg lista imali priliku pregledati, vidi se kako Perak stoji ispred zgrade i pogledava lijevo i desno te prema pročelju zgrade, što može izgledati kao da provjerava ima li kamera. Ako je ta pretpostavka točna, onu koja ga je “ulovila” nije mogao vidjeti jer je tako postavljena.

Njegova supruga stoji kod ulaza, a zatim izlazi i A. K., da Perakovima pokaže taksi koji im je, kako su tražili, bio pozvao, no Maro mu tu prilazi i borilačkim zahvatom ga ruši na beton i zatim ga po glavi i tijelu šuta nogama. Nakon toga prilazi im Perakova žena. Poduzetnik kaže da mu je ultimate fight borac zaprijetio da će mu “zabiti ključ u oko” te da “nije gotovo”. Tvrdi da Peraka ne poznaje.

Više pročitajte ovdje.


dubrovniknet team/IZVOR:Večernji.hr

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija