LIFESTYLE
14.03.2018 u 09:56

Novi Dom za stare i nemoćne okružen prirodom i cvrkutom ptica

S obzirom na sve veće potrebe smještaja za stare i nemoćne, svaka vijest o novome objektu je dobrodošla. Tako se u blizini Dubrovnika uz prekrasnu prirodu i cvrkut ptica uskoro otvara novi Dom za stare i nemoćne osobe. Za njih će brinuti obučene njegovateljice, ali će tu biti svakodnevno i medicinska sestra i fizioterapeut te liječnik po potrebi.


komentara  0

Obaviještavamo potencijalne korisnike i njihove obitelji da su u tijeku završne pripreme za otvaranje Doma za stare i nemoćne osobe Ravno i da su započele prijave  korisnika.

Dom se nalazi na samom jugu Hercegovine, na području općine Ravno, gdje korisnici mogu uživati u čistom zraku i cvrkutu ptica, daleko od svakodnevne užurbanosti. Ustanova ima predivan pogled na Popovo polje i rijeku Trebišnjicu.

Izgrađeni objekt zadovoljava sve socijalne standarde koje nalaže zakonska regulativa za ovu djelatnost. Smještaj je predviđen za 54 osobe u 18 trokrevetnih soba, koje su opremljene vlastitim kupatilom te ostalim sadržajima potrebnim za svakodnevni život.

O korisnicima će brinuti njegovateljice koje su uspješno prošle obuku za navedeno zanimanje, a na raspolaganju će svakodnevno biti i medicinska sestra i fizioterapeut te liječnik po potrebi.

O kvalitetnom provođenju slobodnog vremena korisnika brinuti će socijalna radnica. Cijena smještaja iznositi će između 900,00 i 1.200,00 KM mjesečno ovisno o zdravstvenom stanju korisnika.

Dani otvorenih vrata održati će se 23. i 24. ožujka u vremenu od 10:00 do 18:00 h. Svi zainteresirani će moći obići prostorije doma, a osoblje će im biti na raspolaganju za sva pitanja.

Za sve dodatne informacije i prijave korisnika budite slobodni kontaktirati nas na broj: 
063 289 222 – Anita Previšić Bukvić
063 511 598 – Antonela Marčinko


sponzorirani članak

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija