VIJESTI
14.03.2018 u 09:26

Na Ilijinoj glavici opet se popravljaju šahtovi, svaka kiša napravi valove na asfaltu

Raskrižje na Ilijinoj glavici i dalje pati od "dječjih bolesti". Naime nakon što je projekt završen, problemi odvodnje, koji nisu adekvatno riješeni pokazali su se nakon prvih kiša. Sjetit ćemo se "valova" na asfaltu. Sve to trebala je navodno riješiti nova mreža odvodnje, kroz Zagrebačku ulicu, koja, iako je ova ulica mjesecima bila raskopana i zatvorena za promet, i dalje nije u funkciji te će se opet morati nanovo iskopati. Posljednjih mjeseci na Ilijinoj glavici na dva mjesta se neprestano popravljaju šahtovi, a ovo nije prvi put. 


komentara  0

Svi smo bili sretni kad je Ilijina glavica napokon bila gotova, prometno je stvarno ova pristupna cesta donijela rasterećenje, no sve ono što je pratilo od netransparentnosti projekta, dozvola, izvođača radova i na kraju posljedica loše izvedenih radova, koje se sa svakom novom kišom ponovno otkrivaju, dokaz su kako radove na ovako velikim i skupim projektima koje plaćaju građani ne možemo povjeriti jednom čovjeku, koji se smatra stručnjakom za sve i njegovom bratu. 

Nadamo se da će nova gradska uprava učiti na ovim primjerima "bivših", a račun za ove silne popravke i "kopanja" koja nas još čekaju platit ćemo upravo mi, građani.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija