KULTURA
12.03.2018 u 18:06

na taraci galerije
FOTO: Zajedništvo i međuinstitucionalna suradnja za budućnost kulture u Dubrovniku

Umjetnička galerija Dubrovnik u suradnji s Dubrovačkim simfonijskim orkestrom pokrenula je program međuinstitucionalne suradnje i razmjene iskustava. Prvi posjet organiziran je 8. ožujka za sve djelatnike Dubrovačkog simfonijskog orkestra u vidu stručnog vodstva kroz međunarodnu izložbu „Točka iščeznuća“ turskog fotografa Ahmeta Ertuğa, kroz koju ih je provela kustosica izložbe Jelena Tamindžija. 


komentara  0

Ravnatelj Umjetničke galerije Dubrovnik Marin Ivanović pozdravio je sve drage kolege iz DSO-a i poželio im srdačnu dobrodošlicu te svim kolegicama prigodno poklonio cvijeće za Dan žena. Ravnatelj je pozdravio ovu inicijativu, naglasivši koliko je važna suradnja među svim kulturnim ustanovama u gradu Dubrovniku kako bi svim našim sugrađanima zajednički mogli ponuditi kvalitetne kulturne programe.

Nakon stručnog vodstva, svi su se zajednički družili na taraci Galerije.

Dubrovački simfonijski orkestar pozvao je sve djelatnike Umjetničke galerije Dubrovnik na uzvratni posjet i druženje pa će tako svi zajedno uživati na koncertu gudačkog sasatava u prostorima Orkestra. Ovakav vid suradnje Umjetnička galerija Dubrovnik planira ostvariti i s drugim kulturnim ustanovama kako bi pridonijeli sveopćem boljem i produktivnijem radu svih kolega koji rade u kulturi.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija