SPORT
12.03.2018 u 12:29

Župan posjetio vaterpolske kadetske prvake Hrvatske KPK Korčula

Župan Nikola Dobroslavić je jučer, zajedno sa zamjenikom Joškom Cebalom te u pratnji korčulanskog gradonačelnika Andrije Fabrisa, na gradskom bazenu “Gojko Arneri” u Korčuli posjetio kadetske prvake Hrvatske – vaterpoliste KPK Korčula.


komentara  0

Župan je kadetima čestitao na ovom velikom uspjehu, kazavši kako je to još jedan dokaz da smo županija vaterpola: “Čestitam vam od srca na ovom trofeju, ali čestitam i vašim roditeljima i vašim trenerima. Ovo je vaš zajednički uspjeh, jer velike stvari uvijek dolaze kada se zajedno uporno radi na njima.”

Župan je dodao i kako je naslov prvaka Hrvatske KPK Korčula još jedan dokaz da je novi objekt prekrasnog bazena “Gojko Arneri” u potpunosti ispunio svoju svrhu, jer najvažnije je poticati mlade da se bave sportom.

“Korčula je oduvijek bila grad vodenih športova i drago mi je da ste to sada i dokazali pa tako sada u vrhu kao najbolja vaterpolska županija RH uz Juga ponovno imamo i Korčulane”, zaključio je Župan te mladim kadetima uručio prigodne poklone.

Mladim kadetima i njihovim trenerima se obratio i korčulanski gradonačelnik Andrija Fabris, pri čemu je najavio nove projekte kojima će poboljšati uvjete za treniranje vaterpola i ostalih vodenih športova.

Predsjednik KPK Korčula Mario Sardelić zahvalio je na prepoznavanju ovog velikog uspjeha, istaknuvši kako je to svakako dodatni poticaj za nastavak rada i postizanje novih, još boljih rezultata. Istaknuo je i kako je ponosan što je na ovom prvenstvu, već treću godinu zaredom, najbolji igrač i najbolji strijelac bio njihov igrač Toni Mozara, ali i da je najbolji golman prvenstva upravo igrač KPK Korčula Robert Fiorenini. “Naravno, uspjeh dugujemo i trenerima Lovoru Lozici i Emilu Nikoliću, ali i roditeljima koji su tu trajna podrška”, kazao je Sardelić.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme
stk_libertas_marinkolor_stk_vodovod_osijek01
SPORT
0      18|11|18 u 14:14
Pituri zabilježili još jednu prvenstvenu pobjedu
kk_dubrovnik_kk_rudes
SPORT
0      18|11|18 u 08:21
Dubrovčani „razbili“ Rudeš
rkhm_dubrovnik_biograd_181118_naslovna
SPORT
0      18|11|18 u 01:19
FOTO: Rukometaši Dubrovnika nastavili niz bez poraza
kk_dubrovnik_najava01
SPORT
0      17|11|18 u 09:03
Dolazi Roko Prkačin, najbolji kadet Europe!
square_dinamo_161118_naslovna
SPORT
0      16|11|18 u 22:06
FOTO: Square imao 3:0, a Dinamo na kraju slavio

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija