VIJESTI
09.03.2018 u 17:08

U Palači Ranjina o kriznom komuniciranju
"Dvosmjerna komunikacija s građanima jedini je i najbolji način da se čuje glas s terena"

Članovi Radne skupine za odnose s javnošću Hrvatske zajednice županija ovoga su se puta susreli u Dubrovniku, a njihova redovita sjednica danas je održana u Palači Ranjina. Nakon sjednice je za sve članove Radne skupine, ali i službenike koji se bave poslovima odnosa s javnošću u Dubrovačko-neretvanskoj županiji i Gradu Dubrovniku, održana edukacija o kriznom komuniciranju te načinima na koji se nositi u takvim situacijama.


komentara  2

Uvodno se članovima Radne skupine, koju čine županijski službenici koji rade na poslovima protokola i odnosa s javnošću, obratio zamjenik župana Joško Cebalo kazavši kako pozdravlja aktivnosti ove Radne skupine.

- Svjesni smo koliko je važna dvosmjerna komunikacija s građanima koja predstavlja jedini i najbolji način da se čuje glas s terena. Ključ je u povezivanju i sudjelovanju u zajedničkim projektima, a Dubrovačko-neretvanska županija će i dalje aktivno podupirati sve aktivnosti Zajednice, rekao je zamjenik župana.

Članovi Radne skupine raspravljali su o nadolazećim projektima Hrvatske zajednice županije: 7. Forumu hrvatskih i poljskih regija, koji se održava se od 11. do 13. travnja u Poreču, a čiji je cilj jačanje suradnje hrvatskih županija i poljskih vojvodstava te razmjena primjera dobre prakse u povlačenju sredstava iz EU fondova ususret novoj financijskoj omotnici koja slijedi nakon 2020. godine. Također, bilo je govora i o foto-natječaju Volim svoju županiju, koji je započeo 1. ožujka, a njime Hrvatska zajednica županija već treću godinu zaredom nastoji podići svijest o ljepotama svih krajeva Republike Hrvatske te dodatno pojačati suradnju županija, navodi se u priopćenju objavljenom na stranicama Županije.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

cukun 09.03.18 u 19:59
zamalo su s trona skinuli Ured za koordinaciju sustava procjene učinka propisa.

   

zumbo_je_moj_idol 09.03.18 u 18:31
"Radna skupina za odnose s javnošću Hrvatske zajednice županija", bolje od cajki današnjoj mladeži , bolje od Rolling Stonesa meni, rastali smo se rečenicom, dodjite opet

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija