LIFESTYLE
13.02.2018 u 14:26

Helena Begenišić oduševila roditelje svojim fb statusom

Došlo je doba kada se čini da je sve više djece na mobitelima, računalima i tabletima. Tu i tamo ulicama grada se može čuti vriska i galama dječjih glasova. Ponekada se može sresti grupica djece koja skupa sjede, ali su svaki na svome uređaju. Jedna stanovnica Konavala izazvala je veliko oduševljenje njezinih prijatelja i poznanika kada je objavila fb status u kojem poziva svu djecu i roditelje iz Konavala na igru i druženje, bez ikakve tehnologije i uređaja.


komentara  0

Radi se o Heleni Begenišić koja je vlasnica Adrenalinskog parka Sveta Ana u Poljicama, a i sama je majka troje djece. Veliki broj ljudi je podijelio njezin status s Facebook-a, a mi ga prenosimo u cijelosti:

- S obzirom da u Konavlima nema više djece koja se druže i igraju na ulicama, što je postalo očito normalno, a ja ne vidim kako je dobro da su djeca po cijeli dan na kompjuterima i mobitelima, PROGLAŠAVAM NEDJELJU NERADNIM DANOM i otvaram park nedjeljom za besplatno druženje i zabavu za konavosku djecu i roditelje. Pogotovo Danielov, Filipov razred i Kalistin vrtić. Roditelji donesite hranu i piće sa sobom, raditi ćemo piknik i pustiti djecu da se druže. Besplatno. I uživati u jednom danu odmora posvećeni djeci. Ja vam stavljam svu opremu prilagođenu djeci na raspolaganje.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija