VIJESTI
13.02.2018 u 09:47

Prijavite se na besplatne radionice "Google adwords"

Online oglašavanje je nezamislivo bez Google AdWords kampanja. Sa sigurnošću možemo ustvrditi da je Google AdWords jedan od najzastupljeniji i najefikasniji oblik online oglašavanja. Iz tog razloga Razvojna agencija Grada Dubrovnika za Vas organizira još jednu u nizu radionica baš na tu temu.


komentara  0

Pošto smo grupu za subotu već popunili otvaramo drugu grupu za radionicu „Google AdWords“ će se održati u nedjelju, 18. veljače 2018. godine u prostorijama DURA-e (Branitelja Dubrovnika 15), s početkom u 10:00 sati. Trajanje radionice je 6 sati.
Program radionice je kombinacija predavanja, individualnih vježbi, rasprave, iskustvenog učenja, te praktičnih primjera.

Teme:

Google Adwords
Google Adwords - Osnove
Struktura i način fukncionisanja
Postavljanje Adwords računa
Istraživanje
Kreiranje Google Adwords kampanje
Strategije
Youtube i Remarketing
Google Analytics
Google Analytics - Osnove
Struktura i način fukncioniranja
Priprema računa
Analiza reporta
Kreiranje email reporta
Povezivnaje Adwords sa Analyticsom
Praćenje rezultata
Analytics Intelligence
Polaznici će na kraju ove radionice poznavati strukturu i način funkcioniranja Google Adwords i Google Analyticsa, uspostavljanje korisničkog računa, izrada online kampanje, te praćenje rezultata istih. Naglasak ove radionice je na praktičnim primjerima.

PREDAVAČ: DINO JOLDIĆ
Živi i radi u Mostaru. 2006. g. upisuje Fakultet informacijskih tehnologija u Mostaru, gdje se zapošljava tokom studiranja i završava 3 godine fakulteta. Krajem 2012.g.  prijavljuje se na natjecanje „Imam ideju“ pod pokroviteljstvom USAID-a i Američke ambasade. U finalu osvaja nagradu od 4000$ te otvara svoj prvi startup sa 25 godina. G. Joldić je stalni predavač iz oblasti IT-a u Kulturnom centru „Kralj Fahd“ u Mostaru. www.kckfmostar.com. Također sa svojim startupom osvaja natjecanje „BizIdea“ pod pokroviteljstvom Norveške ambasade gdje postaje prvi stanar Poslovnog inkubatora u Intera tehnološkom parku. 2014. pretvara hobi u posao te pokreće obrt za fotografiranje gdje trenutno ima 5 zaposlenih blink photography.
2016. g. kao voditelj tima osvaja „StartUp weekend Mostar“ pod pokroviteljstvom Googla i osvaja 7000KM (3,500 €) pokreće novi startup iz oblasti digitalnog marketinga sa svojim timom  ScreenAds.
Između ostalog vodio je seminare i radionice na razne teme IT-a, drone-ova, digitalnog marketinga širom BiH i Hrvatskoj.

Prijave za ovu radionicu se zaprimaju na:

Online: PRIJAVNICA
E-mailmpuljas@dura.hr
Telefon: 020/640-271

Požurite, jer broj polaznika je ograničen!


dubrovniknet team

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija