VIJESTI
13.02.2018 u 09:09

Otkazan Maškarani vrtićki dan na Stradunu

Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta, a u dogovoru s Upravom Dječjih vrtića Dubrovnik, Organizacijski odbor Dubrovačkog karnevala donio je odluku da se za jutros predviđeni Maškarani vrtićki dan s mimohodom i zabavom na karnevalskoj pozornici nažalost neće održati na Straudnu, kako je bilo predviđeno programom.


komentara  1

Umjesto toga, djeca će zabaviti u svojim matičnim vrtićima, a svoj djeci koja pohađaju vrtiće tijekom jutra podijelit će se krafeni na poklon, poručuju iz Dubrovačkog karnevala.

Ovom prilikom iz Dubrovačkog karnevala pozivaju sve sugrađane na Ultime od karnevala koji će se večeras od 21 sat održati u Culture Clubu Revelin. Uz vesele Trio Gušt, očekuje vas i bogati nagradni fond koji između ostalog uključuje i dvije zrakoplovne karte za Istanbul za najbolju pojedinačnu masku.
 


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

Spica skandela 13.02.18 u 09:51
Već se danima zna da će danas padat kiša i već se danima zna da djeca neće moć izać na Stradun. I usprkos tome nisu napravili nikakvu alternativu kiši, a dozvolili su da sve pripreme u vrtićima idu dalje i da se djeca vesele maškarama. Gospodo i dame iz organizacije, te krafene koje mislite poklonit djeci, ugurajte znate već gdje. Jednu po jednu. Do zadnje. Nemoj da koja ostane neugurana. Stoko nesposobna.

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija