LIFESTYLE
11.02.2018 u 14:14

VEĆ SE TRAŽI KARTA VIŠE: natjecanje konavoskih sela u pjevanju

Za Konoviziju, natjecanje konavoskih mjesta i sela u pjevanju, odnosno konavosku Euroviziju, koje će se održati 2. ožujka u Domu kulture na Grudi, već vlada nevjerojatan interes i već se traži karta više, iako još uvijek ni nisu u prodaji. Riječ je natjecanju izvođača iz 16 prijavljenih sela i mjesta u Konavlima, te "dijaspore" iz Dubrovnika. Za svoje predstavnike će moći glasovati stanovnici Cavtata, Čilipa, Dubravke, Grude, Komaje, Lovorne, Močića, Molunta, Paljeg brda, Pločica, Poljica, Popovića, Pridvorja, Radovčića, Vitaljine i Vodovađe.  


komentara  0

- Obzirom da već vlada neviđen interes za ovo natjecanje, ne pretjerujem, valjda zato što je nešto novo i svi od kurioštine žele vidjeti što će to biti, i tko će pjevati, morali smo ograničiti broj mjesta obzirom na kapacitet Doma, pa će se ulaznice prodavati samo na prodajnim mjestima (o čemu ćemo obavijestiti na FB profilu), s početkom prodaje 10 dana prije natjecanja. Karte se neće prodavati na ulazu. Pripremamo i još neka iznenađenja, ali to držimo u tajnosti – neka neke stvari budu otkrivene i na samom natjecanju - kazao nam je Toni Čeović, član organizacijskog odbora i idejni pokretač Konovizije.

Da vas ne zbuni, dodaje Toni, Konofest je konavoski festival koji se sastoji (za sada) od Konovizije i Konoteke koja će se održati vjerojatno dva tjedna nakon Konovizije. 

- Princip je isti kao na Euroviziji, dakle natjecatelji predstavljaju svoja sela, a svako od njih potom i glasuje  bodovima od 1 do12. Pobjednik je, logično, onaj tko osvoji najveći broj bodova. Konovizija je po mnogo čemu jedinstveno natjecanje. Jer, koje to drugo natjecanje u konkurenciji ima svećenika, umirovljenika, mamu i sina, općinskog vijećnika, girl band, učiteljicu i odgajateljicu, te natjecateljice iz konavoske dijaspore? - zaključuje Čeović.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme
dubrvacki
LIFESTYLE
0      25|05|18 u 10:41
Što donosi novi broj Dubrovačkog vjesnika?
solitudo_bikeri
LIFESTYLE
0      24|05|18 u 17:24
DUBROVNIK BIKERS WEEKEND u kampu Solitudo
sincerely_jules_naslovna
LIFESTYLE
1      24|05|18 u 16:02
Tko je lijepa brineta koja promovira Grad?
forum_mladih_230518_naslovna
LIFESTYLE
0      23|05|18 u 22:46
FOTO: Forum mladih "Što smo znali to smo odabrali"
suvenirnica4
LIFESTYLE
0      23|05|18 u 14:32
Što sve nudi nova suvenirnica Umjetničke galerije Dubrovnik?

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija