VIJESTI
10.01.2018 u 13:53

Dubrovački branitelj "provalio" u gradski stan namijenjen pedijatru u Mokošici

Hrvatski branitelj i invalid Domovinskog rata Ivica Buterin provalio je i nelegalno uselio u stan kojega je Grad Dubrovnik prije tri mjeseca ustupio Domu zdravlja za potrebe liječnika pedijatrijske ambulante koja se planira otvoriti u Mokošici. Potvrdili su nam to i u gradskoj upravi.

- Temeljem anonimne dojave Grad Dubrovnik je saznao dana 2. studenog 2017. godine za samovlasni čin smetanja posjeda. Grad Dubrovnik je pred nadležnim sudom pokrenuo tužbu za smetanje posjeda - stoji u odgovoru iz gradske uprave.


komentara  0

Riječ je o stanu na adresi Marina Kneževića 58, površine 65,85 kvadrata i o hrvatskom branitelju i ratnom invalidu koji je široj dubrovačkoj javnosti postao poznat u aferi koja je pratila pokušaj izgradnje stambeno-poslovne zgrade u Peytonu, na zemljištu koje je njemu i još jednom branitelju za vrijeme mandata Dubravke Šuice, Grad dodijelio 2009. godine sa svrhom njihovog stambenog zbrinjavanja. Nakon pobune stanara susjedne zgrade cijeli je slučaj završio na sudu.

Buterin je u stan, očito, nelegalno uselio neposredno nakon što je u medijima i na stranicama Grada bila obznanjena odluka o dodjeli gradskog stana Domu zdravlja koji planira u tom mnogoljudnom gradskom naselju otvoriti pedijatrijsku ambulantu. Stan je bio namijenjen za potrebe liječnika pedijatra.

Što je potaknulo hrvatskog branitelja na ovakav čin i zašto eventualnu pravdu za sebe nije potražio legalnim putem, ostaje nam zasad nepoznato. Naime, nazvali smo Ivicu Buterina, nije želio ništa komentirati, čak niti poslušati što bismo ga pitali.

- Ukoliko se predomisli - kazao je - javit će se naknadno.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija