LIFESTYLE
31.12.2017 u 14:23

Mamama se pridružio i jedan "tata od formata": izradio poklone za nesebične konavoske male kolendare

Dobrota je najveći pokretač - pokazala je to humanitarna akcija "Srce za dječji odjel" u kojoj je prikupljeno preko 90 tisuća kuna, više nego što je bilo potrebno za kupnju defibrilatora za najmlađe u dubrovačkoj općoj bolnici. Pisali smo o malim konavoskim kolendarima iz Gabrila koji već godinama novac prikupljen na Badnju večer, poklanjaju u neku humanitarnu svrhu. Njihova gesta nagrađena je posebnim poklonom kojega je izradio jedan tata od formata - Baro Stražičić.


komentara  0

Akciji koju su pokrenule mame iz Dubrovnika i okolice, pridružio se i tata Baro Stražičić, pravi meštar koji je malim konavoskim kolendarima izradio drvene držače za olovke u obliku kita. Kao uspomenu i zahvalnicu.

A, osobito dječaku koji je, kolendavajući s grupom svojih prijatelja iz sela, doživio prometnu nezgodu u kojoj je slomio ruku i završio u bolnici. Naime, dok je kolendavao, dječaka je udarilo vozilo koje se potom udaljilo s mjesta nezgode. Dječak se uspješno oporavlja u dubrovačkoj bolnici. On će, kazala je jedna mama, dobiti i posebnu zahvalnicu za hrabrost.KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija