VIJESTI
05.12.2017 u 10:51

Predsjednik Vlade Andrej Plenković na Srđu će se sastati s braniteljima

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković posjetit će Dubrovnik, danas, 5. prosinca 2017. godine. Uz predsjednika Vlade bit će potpredsjednik Hrvatskoga sabora Milijan Brkić, ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković, državni tajnik Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske Zvonko Milas i državna tajnica u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova Zdravka Bušić.

 


komentara  2

U 13.00 sati predsjednik Vlade položit će vijenac i zapaliti svijeću kod Križa na Srđu u spomen poginulim braniteljima u Domovinskom ratu, a potom će obići Muzej Domovinskog rata.

U 13.30 sati predsjednik Vlade sastat će se s predstavnicima udruga iz Domovinskog rata Grada Dubrovnika u Muzeju Domovinskog rata.

U 14.45 sati predsjednik Vlade sastat će se sa županom Dubrovačko-neretvanske županije Nikolom Dobroslavićem i gradonačelnikom Grada Dubrovnika Matom Frankovićem, u zgradi Dubrovačko-neretvanske županije (Gundulićeva poljana 1). Sastanku će nazočiti i zastupnici u Hrvatskom saboru. 


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

Dubrovnik-Ljilja 06.12.17 u 03:19
Upravo tako.

   

Ivan Horvat 05.12.17 u 11:28
Da ih obavijesti kako su krv prolivali i živote davali kako bi Dubrovački dogovor i ova Vlada to sve lijepo dali stranom "investitoru" za vile i apartmane za koje ce infrastrukturu platiti Dubrovcani. Ma, bravo!

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija