LIFESTYLE
01.12.2017 u 22:08

Ovo mjesto zavoljet će i oni koji nisu ŠMINKERI!

Šminkeraj beauty salon otvorio je večeras svoja vrata u luksuznom prostoru hotela ONE SUITE u Župi dubrovačkoj i ponudio mnoštvo usluga svim svojim klijentima. Svečanost otvaranja kutka ljepote u kojemu se može dobiti vrhunska usluga s kvalitetnim i provjerenim proizvodima, privukla je u Župu dubrovačku brojne uzvanike koji su se složili u ocjeni da je Šminkeraj beauty salon mjesto koje će ubuduće biti teško zaobići ukoliko trebaš - dobru njegu za svoju kosu, ruke i noge...mjesto na kojemu će znati istaknuti ono najljepše na tebi. Vlasnica Šminkeraja, Šejla Zvono, krenula je u posao puna entuzijazma, a to se uvijek i nagradi.


komentara  0

Pripadnice ljepšeg spola napokon imaju sve na jednom mjestu – frizerske usluge (muško/žensko šišanje, bojanje), svečane frizure i nove tehnike šišanja „hairdusting“ pri kojoj se otklanjaju površinski ispucali vrhovi, a dužina kose ostaje ista. Također, možete probati i novu metodu tzv. “split ender pro“ koja brzo i sigurno uklanja oštećene i ispucale vrhove, daje zdrav i svilenkast izgled kose, te bez napora precizno uklanja sva njena oštećenja.

Šminkeraj beauty salon između ostalog nudi sve potrebne tretmane uljepšavanja, počevši od profesionalnog šminkanja s MAC, NYX, MUD, NAKED, INGLOT kozmetikom, pruža usluge depilacije LYCON voskom koja precizno uklanja dlačice kratke i do 1mm. Vosak Lycon napravljen je od najboljih prirodnih smola i pčelinjih voskova s dodanim senzualnim aromaterapeutskim sastojcima.

U Šminkeraj beauty salonu u Župi dubrovačkoj možete za svoje nokte osigurati trajni lak poznatog američkog brenda CND Shellac čija je trajnost i do 4 tjedna, a u ponudi je prekrasna paleta boja za sve prigode. Salon nudi i uslugu ugradnje noktiju tipsama.

SNS prah za nokte - SNS /Siganture Nail System/ je prvi i najkvalitetniji svjetski priznati brand u Nail Dipping and Powder systemu, a u novootvorenom salonu je u ponudi preko 400 boja po kolekcijama prilagođenim određenom razdoblju, kao i posebnim prigodama. SNS se potpuno razlikuje od ostalih dipping tehnika, po samom sastavu, čvrstoći, prirodnom izgledu nokta te jednostavnom postupku kod samog rada. Ne koriste se primeri, tekućina, UV-lampe, električne i ostale brusilice. SNS koristimo za njegu prirodnih noktiju te ugradnju tipsama i šablonom.

Bojanje obrava BROW HENNA proizvodima je apsolutni hit među pripadnicama ljepšeg spola, ne samo zbog toga što pružaju volumen i intenzivnu boju obrva već što pomažu i obnavljanju oštećenih dlačica. Sastoji se od prirodnih tvari koje svakim postupkom jačaju obrve i pridonose obnovi i rastu prirodnog oblika.

Nudi se i usluga MAVEX pedikura – bez upotrebe skalpela i rašpica, se uspješno uklanja tvrda, suha, ispucala koža peta brzo i jednostavno. Riječ je o nježnom i ugodnom tretmanu koji nudi savršenu mekoću stopala.

LYCON PEDIKURA također vam je na raspolaganju. To je profesionalna, pažljivo formulirana pedikura koja pruža idealnu kombinaciju sastojaka kako bi se ostvario idealan učinak za lijepi izgled kože noga. 

Konačno imate mjesto gdje možete dobiti kompletnu uslugu za vaše uljepšavanje, stoga, ugovorite svoj termin na vrijeme!

 

RADNO VRIJEME SALONA:

PON – PET – 08:00 do 20:00
SUBOTA – 08:00 do 15:00
NEDJELJOM ZATVORENO


sponzorirani članak









Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY






Iz teme

DubrovnikTV.net








Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI





Komentari


Kolumne







 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija