LIFESTYLE
14.11.2017 u 13:08

Požurite po ulaznice po promotivnim cijenama za nadolazeće koncerte u Revelinu

Program zimskog dijela koncertne sezone u Revelinu predstavljen je svim gostima, a zabave prema najavi u blagdansko vrijeme sigurno neće nedostajati.


komentara  0

U uredu Revelina pripremljene su posebne blagdanske cijene za sve koji se na vrijeme odluče kupiti ulaznicu i tako rezervirati svoje mjesto na koncertima za koje je već sada interes velik.

Jedan od najpopularnijih pjevača u zemlji, Ivan Zak, izvođač je s kojim se nastavlja zimska koncertna sezona u Revelinu. U prodaji do 20. studenog su promo paketi (2+1 gratis) koji za studente uz X-icu iznose 100 kuna, dok je paket (2+1) za regularan dio 140 kuna. Također 10 najbržih može uz kupnju 10 ulaznica odjednom dobiti i bocu alkoholnog pića besplatno. Odlična prilika za super jeftin izlazak i dobar provod.

Nakon obiteljskog druženja Božić provedite s Jelenom Rozgom u društvu svojih najdražih. Revelin će kao i ovog Božića ugostiti jednu od najvećih glazbenih zvijezda. Poznato je kako je zabava u Revelinu 25. prosinca neizbježna za sve, a na vama je da iskoristite priliku jer prvih 100 regularnih ulaznica u prodaji su po cijeni od 40 kuna do 20. studenog ili do isteka zaliha. Požurite u ured Revelina jer možda uhvatite i prvih 5 PROMO Božićnih paketa koji uključuju 5 ulaznica i bocu alkoholnog pića po cijeni od samo 500 kuna.

Željko Joksimović ime je koje je dubrovačka publika dočekala s oduševljenjem. A nikad bolju priliku za prvih 100 promo ulaznica po cijeni od 100 kuna iskoristite do 20.11. samo u uredu Revelina.

Odlučite se na vrijeme i požurite s kupnjom ulaznica jer su akcijske cijene u uredu Revelina dobitna kombinacija za vas. 


sponzorirani članak

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija