VIJESTI
13.11.2017 u 17:14

Zbog previsoke cijene poništen natječaj za zakup kućica i raspisan novi

Poništen je Javni poziv za prikupljanje ponuda za zakup kućica za obavljanje ugostiteljske djelatnosti i djelatnosti trgovine tijekom održavanja Zimskog festivala i odmah danas raspisan novi koji će trajati sedam dana. Razlog tome je, prema riječima gradonačelnika Frankovića taj što se za 32 kućice javilo 26 zainteresiranih, od kojih samo troje za zakup kućice na Stradunu. Loš odaziv vjerojatno je potaknut visokim zakupom od 50 tisuća kuna te je odlučeno vratiti prošlogodišnje cijene.


komentara  2

Inače, kućice se ove godine u zakup daju i u nešto kraćem razdoblju nego lani, od 2. prosinca do 6. siječnja, dok je prošle godine vrijeme zakupa trajalo od 18. studenoga do 8. siječnja. Sanitat Dubrovnik d.o.o. izvijestio je kako ponuditelji koji su predali ponude, sukladno javnom pozivu iz točke 1. mogu preuzeti predanu dokumentaciju u društvu Sanitata u Dubrovniku, na adresi Marka Marojice 5. 

Rok za podnošenje ponuda na natječaj je 22. studenoga 2017. godine do 12:00 sati, a novi Javni poziv s pristupačnijim cijenama najma adventskih kućica možete pogledati ovdje.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

u

   

burazburaz 14.11.17 u 21:02
Zbog pohlepe političarčića zamalo je propala cijela manifestacija. Da su ugostitlji karakter sad bi im ignoririrali novi natječaj.

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija