LIFESTYLE
13.11.2017 u 18:44

Vodimo vas na hit predstavu Dame biraju!

Urnebesni kazališni hit Dame biraju koji obiluje plesnim točkama, izvrsnom glazbom i publiku nasmijava do suza ovu nedjelju, 19. studenog s početkom u 20 sati gostuje u Gospinom polju. Budući da je riječ o komediji koja je rasprodala dvorane u svim gradovima Hrvatske, Dubrovniknet poklonit će svojim vjernim čitateljima dva puta po dvije ulaznice.


komentara  0

Sve što trebate napraviti jest poslati nam svoje podatke (ime i prezime uz naznaku "Dame biraju") na našu e-mail adresu igra.dubrovniknet@gmail.com, a sretne dobitnike obavijestit ćemo putem elektronske pošte.

Dame biraju uprizorenje je poznatog hita Full monty – Skidajte se do kraja – u kojoj igraju sedmorica veličanstvenih – trenutno najtraženijih sarajevskih glumaca. Predstava govori o nezaposlenim mladićima koji u životu imaju višak slobodnog vremena, a kako bi to promijenili pronalaze oglas u novinama za stripere u jednom noćnom klubu. Mladići prihvate taj izazov i počnu mukotrpno vježbati sa trenericom, do vrhunca predstave kada se publika u kazalištu pretvara u publiku noćnog kluba.

Pored neprestano napete situacije koju nam predstava donosi i smijeha do suza  u komičnim situacijama, poseban začin daju plesne točke. Vrhunac predstave je završna koreografija pred samo skidanja glumaca "do kraja“ na opće zadovoljstvo publike. Predstava čiju režiju potpisuje poznati kazališni redatelj Admir Glamočak dobila je brojne nagrade na kazališnim festivalima diljem regije.KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija