VIJESTI
13.11.2017 u 19:24

Predstavnice Hrvatske udruge poslovnih žena KRUG sastale se s gradonačelnikom

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković i privremena pročelnica Upravnog odjela za poslove gradonačelnika Marijeta Hladilo održali su danas radni sastanak s predstavnicama Hrvatske Udruge poslovnih žena KRUG, ogranak Dubrovnik.
 


komentara  0

Predstavnice Udruge upoznale su gradonačelnika Frankovića i privremenu pročelnicu Hladilo s aktivnostima i projektima koje provodi udruga te su ih upoznale i s problemima s kojima se suočavaju pri radu Udruge.

Članice udruge posebno su se osvrnule na problem nedostatka adekvatnog prostora za svoje djelovanje kao i financijskih sredstava.

Gradonačelnik Franković kazao je kako pozdravlja rad i djelovanje udruge te ih je pozvao da svoje programe i projekte prijave na natječaje Grada Dubrovnika kako bi se i na taj način osiguralo daljnje djelovanje. Naime, Udruga okuplja poslovne žene čiji je zajednički cilj poboljšanje položaja žena kako u poslovnom tako i u obiteljskom okruženju.

Podsjetimo, Udruga poslovnih žena KRUG - ogranak Dubrovnik formalno je osnovan 2008. godine s ciljem promocije sposobnih, vrijednih, odlučnih i etičnih poslovnih ljudi, osobito poslovnih žena, čiji velik potencijal nije prepoznat ili nije dovoljno cijenjen u postojećem okruženju.

U ime Udruge sastanku su nazočile predsjednica ogranka Dubrovnik Ivona Vrdoljak Raguž te članice Jany Hansel, Lucija Orešić, Terezina Orlić i Tilda Bogdanović, izvijestili su iz gradske uprave.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija