LIFESTYLE
13.11.2017 u 20:16

Noć špiljskih životinja
Upoznajte tajanstveni život dubrovačkog podzemlja

Hrvatsko biospeleološko društvo (HBSD) i Planinarsko društvo Sniježnica organiziraju „Noć špiljskih životinja“16. studenoga između 18 i 22 sata u Akvariju Instituta za more i priobalje u tvrđavi Sv. Ivana 


komentara  0

Na događanju će posjetitelji moći razgovarati s biospeleolozima i speleolozima o istraživanjima podzemlja i njegovog živog svijeta, pogledati kratke filmove o podzemnoj fauni, pod lupom proučiti preparate špiljskih životinja i upoznati se s opremom potrebnom za istraživanje špilja i jama. Posjetitelji će se moći upoznati s glavnim obilježjima i vrijednostima podzemnih ekosustava, važnosti zaštite i očuvanja podzemnih staništa i faune te, općenito, prirodnih vrijednosti i bioraznolikosti. Događanje je namijenjeno svim zainteresiranim građanima grada Dubrovnika i okolice.

„Noć špiljskih životinja“ se provodi u sklopu projekta“Život ispod Grada – tajanoviti život dubrovačkog podzemlja“ kojega HBSD provodi na području Dubrovačko-neretvanske županije. Projekt je financiran od Dubrovačko-neretvanske županije.
 


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija