LIFESTYLE
13.11.2017 u 10:38

Zimski program u Revelinu: u subotu prvi Trash Party ove zime u Revelinu na radost svih domaćih

Imena zimske sezone u Revelinu su otkrivena. Očekuje nas zasigurno dobra zabava i nezaboravni provodi. Prva zabava koja je već ovu subotu, 18. studenog u Revelinu je popularni “Trash Party” koji već ima dugu tradiciju. Poznato je među svima da su Trash večeri u Revelinu najluđi odabiri za subotnji izlazak s društvom. “Vrapci i komarci”, “Djevojka sa sela”, “Šumica”, samo su dio hitova koje ćete imati priliku poslušati u ovu subotu.

 


komentara  0

Koncert Ivana Zaka na rasporedu je 25. ovog mjeseca, a cijene ulaznica koje su već u pretprodaji u uredu Revelina donose odlične pogodnosti svima koji požure po iste.  Odličan zabavljač svojom energijom podigne atmosferu na svakom nastupu, pa smo sigurni da će tako biti i u Revelinu.

Na san Božić imat ćete priliku poslušati Jelenu Rozgu. Na posljednjem nastupu Rozge u Revelinu tražila se ulaznica više, stoga je preporuka da požurite s kupnjom ulaznice jer smo sigurni da ćete Božić provesti s Jelenom Rozgom u Revelinu.

Predzadnjeg dana ove godine, točnije 30. prosinca na radost brojne publike stiže velika regionalna zvijezda Željko Joksimović. Njegova ljubav prema Dubrovniku, Revelinu i publici dovodi ga ponovno kako bi na pravi način obilježili kraj ove uspješne godine. Veliki broj upita već pristiže, zato budite brzi!

Zabave sigurno neće nedostajati, a predblagdansko raspoloženje dodatno začinite s koncertima u Revelinu. Više informacija potražite na stranicama Revelina.
 Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija