VIJESTI
12.11.2017 u 12:56

FOTO/VIDEO: Dubrovački HDZ slavi 28. godišnjicu osnutka

Dubrovački HDZ-ovci danas slave 28. obljetnicu osnivanja ove stranke u Gradu. Nakon što su jutros položili vijence na Boninovu u spomen na poginule branitelje u Domovinskom ratu, sudjelovali su na misnom slavlju u Katedrali. Okupili su se i u nekadašnjoj kavani Karaka.


komentara  3

Nakon što su otpjevali himnu i održali minutu šutnje za prvog hrvatskog predsjednika Franja Tuđmana okupljenima su se obratili gradonačelnik Mato Franković i prvi predsjednik dubrovačkog HDZ-a Ivo Jelić. Njihove govore poslušajte u videu. 

Nakon zajedničke fotografije ispred Sv. Vlaha dubovački HDZ I njihovi simpatizeri svečanu proslavu nastavili su u Gradskoj kavani. 


dubrovniknet team FOTO: Vedran Jerinić

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

u

   

zumbo_je_moj_idol 13.11.17 u 15:08
ajde ZUMBO, bez lažne skromnosti, i vi ste doprinjeli blagostanju u Lijepoj našoj, ali skromni i pošteni kakvi jeste samo druge hvalite. Meni je super kad se vi i HDZ ujedinite, u gradu ili državi, svejedno, mi građani skačemo od sreće tada a investitori klošari bježe u mišje rupe, znaju da im nema kruha tu, jer vam je Hrvatska u srcu

   

DOBRI_ZUMBO 13.11.17 u 10:10
dobri naši HDZovci. pošteni, skromni, radišni, školovani... svaka im čast što su učinili od Lijepe naše. vidi se da im je Hrvatska u srcu.

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija