VIJESTI
03.11.2017 u 14:32

Tko sve želi biti urednik Radio Dubrovnika?

Radio Dubrovnik uskoro bi trebao dobiti novog urednika ili urednicu, a na natječaj raspisan 20. rujna se prijavilo čak petoro zainteresiranih sadašnjih i bivših djelatnika Radija.


komentara  0

Za uredničko mjesto Radija Dubrovnik zainteresirani su i svoje su kandidature poslali, te na intervjuu u Zagrebu bili: Nila Miličić Vukosavić, Jelena Obradović Mojaš, Silva Capurso, Božo Vodopija, sadašnji zaposlenik Hrvatske televizije, te Ivica Puljić, nekadašnji novinar Radio Dubrovnika. Urednik se bira na mandat od pet godina.

Između navedenih uvjeta u natječaju bio je raspisan i onaj da svi kandidati moraju imati završen sveučilišni diplomski studij ili s njim izjednačen studij, najmanje pet godina radnoga iskustva na uredničkim poslovima te poznavati barem jedan svjetski jezik.

Kandidati moraju biti hrvatski državljani te poznavati tehnologiju proizvodnje, pružanja i prijenosa audiomedijskih usluga i audiovizualnih medijskih usluga, multimedijskih sadržaja i usluga elektroničkih publikacija, a ne smiju biti državni dužnosnici niti uživati imunitet ni na kojoj osnovi.

Nije poznat datum do kojega bi se odluka trebala donijeti, ali je svi s nestrpljenjem očekuju.

 


dubrovniknet team/FOTO: Arhiva

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija