LIFESTYLE
26.10.2017 u 16:14

Lapađani u srcu Engleske: kreativno putovanje uz učenje i druženje

Učenici OŠ Lapad u sklopu projekta Magic Values Erasmus + pod pokroviteljstvom Europske unije proveli su zabavan i kreativan tjedan mobilnosti u Engleskoj. 


komentara  0

Susret u engleskom gradu Hastingsu trajao je od 12. listopada do 18. listopada, a predstavnici OŠ Lapad bili su učenici David Antonio Bubica, Marcus Nenadović, Dominik Ćorak, Katarina Mrvalj, Dora Karaman i Andrea Marković u pratnji profesorica Darije Čanić, Lucije Vujice i Danijele Bubalo.

Tijekom mobilnosti učenici su sudjelovali u zanimljivim nastavnim aktivnostima koje su organizirali domaćini u Edukacijskom centru Mallydams i Crowhurts CE Primary School. Od kulturnih i povijesnih znamenitosti posjetili su dvorac Bodiam iz 14. st. te su sudjelovali u svečanoj povorci kojom su stanovnici Hastingsa obilježili Bonfare Night. Na kraju, svi sudionici su imali jedinstvenu priliku prisustvovati velikoj rekonstrukciji Bitke kod Hastingsa, jednom od najvažnijih događaja u povijesti Engleske. Domaćini su uspjeli oživjeti ugođaj iz 11.st. plešući srednjovjekovne plesove, natječući se u gađanju lukom i strijelom i igrajući igre iz tog doba.

OŠ Lapad bit će škola domaćin na završnom susretu u travnju 2018.

- Vratili smo se bogatiji za još jedno europsko iskustvo. Veselimo se idućem susretu jer ćemo imati priliku pokazati ljepote domovine, grada i škole našim partnerima iz Španjolske, Italije, Engleske i uzvratiti višestruko na njihovom gostoprimstvu, poručuju iz Osnovne škole Lapad. Sve aktivnosti projekta mogu se  pratiti putem besplatne aplikacije Konvoko – Magic Values, Youtube kanala i bloga Magic Values.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija