VIJESTI
12.08.2017 u 20:07

Dobre najave: tijekom zime preko Istanbula brže do Kanade i SAD-a

Već smo pisali o dobrim najavama avioprijevoznika koji će u Čilipe slijetati i tijekom zimskih mjeseci, te Dubrovnik povezati sa svijetom i u tom dosad manje atraktivnom vremenu. Turski avioprijevoznik će prednjačiti u tome, te će osigurati tjedno četiri linije Dubrovnik - Istanbul, s tim da će u predstojećim mjesecima biti omogućeni letovi prema cijelom svijetu sa čekanjem od svega nekoliko sati, osobito prema SAD-u i Kanadi.


komentara  0

A, to je informacija koja veseli sve putnike na dugim, prekooceanskim linijama, a koji se nerijetko susreću s dugim čekanjima po zračnim lukama.

Dakle, prema zimskom rasporedu koji je službeno u prodaji, iz Dubrovnika se prema Istanbulu leti ponedjeljkom i srijedom u 8.55 sati, a četvrtkom i subotom u 19.15 sati. Na linije prema Kanadi i SAD-u u Istanbulu se čeka svega sat ili dva, što je svakako dobra vijest za putnike koji često ni ne znaju kako provesti na aerodromima vri jeme koje onda užasno sporo i prolazi. Iz Istanbula se putnicima iz Dubrovnika otvara mogućnost letova prema: New Yorku, Torontu, Montrealu, Bostonu, Los Angelesu, San Franciscu, Chicagu, Washingtonu, Miamiu, New Delhiju, Mumbaiju, Tokyju, Seulu, Hong Kongu, Shanghaiju, Bankoku, Singapuru i Manili. U svakom slučaju, zima više ne predstavlja izolaciju Dubrovnika u zračnom prometu.

Statistike radi, zabilježimo i kako se uzlazni trend putničkog prometa u Zračnoj luci Dubrovnik nastavlja i kako je ovogodišnji srpanj za 15,43% bolji od lanjskoga. U srpnju 2016. preko dubrovačkog aerodroma je zabilježeno 383.032 putnika, a ove godine 442.122 putnika.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme
pozar_np_mljet1
VIJESTI
0      21|08|17 u 21:44
Gori svuda oko nas, vatrogasci u svim područjima Županije u pripravnosti...
helikopter_posada
VIJESTI
0      21|08|17 u 19:42
Za vikend zračnim medicinskim prijevozom zbrinuto 14 pacijenata
guzva_radarska
VIJESTI
1      21|08|17 u 17:33
"Cijeli je grad jedna nepregledna kolona bez kraja"
VIJESTI
0      21|08|17 u 17:27
Bez struje u Konavlima
pozar_gromaca00
VIJESTI
0      21|08|17 u 15:43
FOTO: Brzom intervencijom ugašen požar između Orašca i Gromače

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija