LIFESTYLE
08.07.2017 u 18:54

POLIKLINIKA MARIN MED I DUBROVNIKNET.HR VAS NAGRAĐUJU
LIKE za paket pomlađivanja: Venus legacy tretman za ljepše nadlaktice

Opuštena koža i(li) mlohave nadlaktice. Dio ruku koje svaka žena nastoji sakriti. Kao i kada je riječ o celulitu, nije  nužno da imate višak kilograma. Ovo područje jednostavno s godinama privlači masne stanice, a koža gubi elastičnost više nego na drugim dijelovima tijela. I tako rukavići postaju sve dulji i dulji. Dubrovniknet i Poliklinika Marin Med čitateljice daruju paket tretmanom za ruke na uređaju Venus Legacy - jednim od najpopularnijih svjetskih estetskih tretmana u svijetu! Vrijednost nagrade je oko 3.000 kuna, koliko košta regularna cijena paketa za ruke.


komentara  0

Međutim, uz laganu vježbu i tretmane Venus Legacy, ovog ljeta u vašoj garderobi ponovno možete imati haljine bez rukava. Popularnost Venus Legacy radiofrekvencije iznimno je porasla posljednjih godina upravo zbog učinkovitosti tretmana za poboljšanje izgleda kože i figure tijela.

Naime, svaka osoba koja ima opuštenu kožu, celulit ili pretjerane masne naslage idealan je kandidat za ove inovativne tretmane. Venus Legacy koristi se u medicinske svrhe za nekirurško pomlađivanje lica i tijela, oblikovanje lica i tijela te anti-aging tretmane lica i tijela. Idealan je za tretiranje lica, vrata i tijela – za uklanjanje bora i podočnjaka, strija i celulita- za bolji tonus i smanjenje obujma ruku, bedara, bokova, struka i stražnjice. Bez ikakvih posljedica, osim - odličnog izgleda!!!!

Radijska voditeljica i event managerica Darija Mikulandra Žanetić već vidi rezultate.

-Za mene je Venus Legacy pravo otkriće! Potpuno neinvazivna i nekirurška metoda koju sam s veseljem dočekala. Dođeš u neke godine kada želiš vratiti koži mladenačku elastičnost i sjaj, a Venus Legacy je prava metoda za to. Svim djevojkama i ženama bih od srca preporučila Venus Legacy!  Nemojte samo pričati o tome kako biste nešto na sebi promijenili, već to i učinite! Ovi tretmani ne samo da pomlađuju kožu već vraćaju samopouzdanje i čine nas sretnima.- iskustvo je Darije Mikulandre Žanetić.

Rezultati mogu biti vidljivi već nakon nekoliko tretmana, i to sve bez boli, nelagode ili vremena potrebnog za oporavak.

Dubrovniknet i Poliklinika Marin Med čitateljice daruju paket tretmanom za ruke na uređaju Venus Legacy - jednim od najpopularnijih svjetskih estetskih tretmana u svijetu! Vrijednost nagrade je oko 3.000 kuna koliko košta regularna cijena paketa za ruke.


Što trebate napraviti?


Pošaljite svakako na adresu igra.dubrovniknet@gmail.com svoje podatke ili podatke osobe kojoj želite pokloniti ovaj tretman. Možete nam i dati svoj „LIKE“ na ovaj tekst i na naše objave na Facebooku i Instagramu što će povećati šanse za osvajanjem nagrade.


Ime dobitnice objavit ćemo nakon nedjelje, 16. srpnja do kada traje ovaj nagradni natječaj.
Vaša POLIKLINIKA MARIN MED I DUBROVNIKNET.HR


sponzorirani članak

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija