VIJESTI
19.06.2017 u 19:25

LJETO NA VIDIKU: očekuje nas obilje sunca, temperature će rasti iz dana u dan

Pretežno sunčano, vrlo toplo i vruće, vrijeme je koje će obilježiti dane pred ljetni solsticij, a nakon svježijeg i razmjerno vjetrovitog vikenda već se i danas mogla osjetiti znatna promjena u temperaturama. Sljedećih nekoliko dana naoblaka će biti većinom mala, a i slabljenje bure ubrzo će zagrijati dubrovački zrak i do 32 stupnja, no zato će i temperature mora biti znatno ugodnije za kupanje. Kratkotrajno osvježenje nesumnjivo je idealan početak izrazito toplog ljeta kakvo nas očekuje.


komentara  0

U utorak će biti pretežno sunčano i vedro, najviša temperatura će dosezati 30 stupnjeva, a u poslijepodnevnim satima toplinu će malo ublažavati slab do umjeren vjetar s mora. U odnosu na ponedjeljak temperatura će još malo porasti, pa će noći uglavnom biti tople, a danju će biti vrlo toplo i vruće, javlja HRT.

I idući dan biti će vedar i topao, s temperaturama koje će tijekom dana dosezati i 32 stupnja, a ponegdje će puhati tek slabi jugozapadnjak i zapadnjak, prognozira Državni hidrometeorološki zavod. Vikend vrlo topao i vruć, a iduća promjena, ipak kratkotrajna očekuje se u sljedećem tjednu, kada bi moglo mjestimice pasti malo kiše. No to neće utjecati na temperature koje će i dalje biti u porastu, pa valja izbjegavati dugo izlaganje suncu i voditi računa o hidrataciji.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija