LIFESTYLE
25.05.2017 u 09:20

Poliklinika Marin Med
Darija Mikulandra Žanetić: Za mene je Venus Legacy pravo otkriće!

Koliko aktivnosti nam je dovoljno da poboljšamo zdravlje tijela i uma? Imamo li vremena za to? Stignemo li sve? Da, ako zaista želimo i hoćemo! I da, stignemo prije ljeta ponovno vratiti figuru za novi bikini. Čvrsto DA, rekla je Darija Mikulandra Žanetić koja je isprobala sve učinke revolucionarne tehnike Venus Legacy.


komentara  0

Ljeto se primiče i svi želimo dobro izgledati znajući da se zimi i nismo baš potrudili naporno vježbati. Za one poput mene, koji su (po)malo lijeni da bi kontinuirano vježbali, Venus Legacy je prava stvar

Rezultati su fantastični! Polako nestaju oni kritični dijelovi na tijelu kojih se sramimo kad se trebamo svući u kupaći kostim, kao što je trbuh, celulit, i ostali "viškovi" na tijelu.

-Koža mi je mekana i ljepša, a centimetri se tope. Sam tretman je predivno iskustvo, poput lagane masaže i zaista uživam u svakom momentu provedenom na tretmanima. Veseli me što se ovi tretmani mogu raditi i tijekom ljetnih vrućina tako da ne moram brinuti da sam zakasnila pripremiti se za ljeto - kaže nam o svojim iskustvima u Poliklinici Marin Med Darija.

- Otkad idem na Venus Legacy počela sam se više kretati i zdravije hraniti jer sam počela i više o tome razmišljati. Vrijeme je da učinim nešto za sebe, svoj izgled i svoje zdravlje i tako nastavim i dalje.

Za mene je Venus Legacy pravo otrkiće! Potpuno neinvazivna i nekirurška metoda koju sam s veseljem dočekala. Dođeš u neke godine kada želiš vratiti koži mladenačku elastičnost i sjaj, a Venus Legacy je prava metoda za to. Otkad sam krenula na tretmane osjećam se bolje jer činim nešto za svoje tijelo i samim time primjenjujem i ostale zdrave navike življenja poput unosa puno vode, birane prehrane i svakodnevnog kretanja.

Zaista sam oduševljena! Nakon samo par tretmana Venus Legacy za tonus kože lica, puno manje koristim make up , a osjećam se zdravo i zadovoljno. Nijedna žena nikad nije u potpunosti zadovoljna svojim izgledom i uvijek ima nešto što bi voljela promijeniti na sebi. Svim djevojkama i ženama bih od srca preporučila Venus Legacy, nemojte samo pričati o tome kako biste nešto na sebi promijenili, već to i učinite! Ovi tretmani ne samo da pomlađuju kožu već vraćaju samopouzdanje i čine nas sretnima.- zaključuje Darija Mikulandra Žanetić.

Poliklinika Marin Med
dr.Ante Starčevića 45
Dubrovnik
Tel: +385 (0)20 400 500
        +385(0)20 400 505
www. marin-med.com
email: info@marin-med.com

 

 

 

 


sponzorirani članak

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Vezani članci
Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija