KULTURA
20.03.2017 u 21:13

Koncert učenika UŠ Luke Sorkočevića s DSO-om

Dubrovački simfonijski orkestar će u utorak, 21. ožujka u tvrđavi Revelin drugi put ove godine održati koncert s mladim glazbenicima Umjetničke škole Luke Sorkočevića. Koncertom će ravnati Slobodan Begić, a ovoga puta nastupit će šest učenica i jedan učenik. Početak koncerta je u 20 sati.


komentara  0

Publika će imati priliku poslušati sljedeće mlade glazbenike:Meri Anastasov, violina; Mara Margaretić, sopran; Lucija Marinović, violina; Karmen Maškarić, violina; Tana Michl, klarinet; Jakov Varezić, saksofon i Nina Zvone, violončelo.

Cijene ulaznica su od 50 do 100 kuna, a građani mogu iskoristiti i povlaštene cijene: 10 kuna za korisnike Libertasovog pokaza, 20 kuna za umirovljenike, za građane stare gradske jezgre i studente s kulturnom iskaznicom besplatan ulaz te 30% popusta za građane na standardne cijene ulaznica. Navedene ulaznice mogu se kupiti isključivo na blagajni Dubrovačkog simfonijskog orkestra, dok se standardne ulaznice mogu kupiti u Luži i gift shopu Dubravka. Ulaznice se mogu kupiti i sat vremena prije početka na ulazu.

Ostale informacije dostupne su na broj telefona 417 110 te na mail sales@dso.hr.

 


dubrovniknet team

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija