VIJESTI
16.02.2017 u 18:48

FOTO: Završeni radovi na postavljanju sanitarnog kontejnera u Hladnici

Završeni su radovi na postavljanju sanitarnog kontejnera s kabinama za tuširanje i sanitarnim čvorom za potrebe sportsko rekreacijskog kompleksa u Hladnici, a ukupna vrijednost radova, provedenih u suradnji s udrugama i građanima s tog područja, iznosi 150 tisuća kuna.


komentara  0

Iz gradske uprave javljaju kako je Grad Dubrovnik koncem prosinca 2016. godine, po isteku Ugovora o zakupu sportske građevine malonogometnog igrališta u Hladnici iz 2012. godine, objavio Natječaj za zakup otvorenog igrališta za male športove u Hladnici u Dubrovačkom vjesniku od 10. prosinca 2016. i na web stranici Grada Dubrovnika. Sukladno provedenom Natječaju Grad Dubrovnik je donio odluku o odabiru ponude tvrtke Prolusio d.o.o. s kojom je 28. prosinca 2016. sklopljen Ugovor o zakupu sportske građevine Malonogometno igralište na Hladnici, Dubrovnik, na adresi Josipa Kosora bb, koja je dio čest. zem. 1351/3 k.o. Gruž, ukupne površine 650 m2 u vlasništvu Grada Dubrovnika na pet godina. Zakupnik Gradu Dubrovniku plaća simboličnu cijenu zakupnine od 500,00 kuna mjesečno, ali je nabavio i održava podlogu  te plaća režije, osiguranje i druge zavisne troškove.

- Cijeli kompleks igrališta na Hladnici intezivno se koristi za potrebe djece i mladih, ali i potrebe Hrvatskih ratnih vojnih invalida. Na sportskom terenu djeluje školica nogometa za predškolsku djecu, a organizira se i veteranska liga hrvatskih branitelja, tradicionalni ljetni turnir na male bare i turnir u prigodi Dana dubrovačkih branitelja. Sukladno Odluci o načinu upravljanja i korištenja športskim građevinama Grada Dubrovnika, slobodan pristup malonogometnom igralištu omogućen je svaki dan od 8 do 17 sati te iza 17 sati onim danima kada teren nije zauzet drugim programima.

Ovim zahvatom kompletiran je športsko rekreacijski kompleks u Hladnici, u čijem je sastavu i dječje igralište. Ovakvim načinima suradnje Grada Dubrovnika s građanima, udrugama civilnog društva i privatnim partnerima nastoje se prije svega osmisliti kvalitetni programi koji se ostvaruju na objektima gradske društvene infrastrukture, ali i iznaći načine redovitog održavanja prostora te održavanja reda, čistoće i urednosti prostora, priopćili su iz Grada.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija